3ONE & 1ONLY MÁRIA ČÍROVÁ

Podujatie Bratislava

3ONE & 1ONLY MÁRIA ČÍROVÁ

Zažite unikát!
Mária Čírová v súčasnosti patrí medzi hudobné divy, akých na slovenskej scéne mnoho nenájdete. Záujem o túto silnú a charizmatickú speváčku stále rastie, a to najmä vďaka jej fascinujúcim živým vystúpeniam. Máloktorý umelec dokáže vtiahnuť publikum do svojho unikátneho sveta tak, ako to už veľakrát počas svojich koncertov dokázala Mária.

Mária Čírová sa vôbec prvýkrát predstaví v gala šou takýchto rozmerov. Počas večera ju totiž bude sprevádzať kapela, Máriine dvorné vokalistky, orchester a spevácky zbor. Divákov zaručene oslní aj baletné vystúpenie sólistov Slovenského národného divadla. Uznávaná diva slovenského koncertného pódia ukážkou svojho talentu prekoná všetky vaše očakávania.

Vo VIP zóne vás čaká VIP zaobchádzanie na vysokej úrovni. S VIP vstupenkou sa môžete tešiť na občerstvenie v zákulisí vrátane alkoholických či nealkoholických drinkov, ktoré bude k dispozícii pred koncertom. Daľšou výhodou VIP vstupu je zabezpečený  samostatný vstup, takže sa vyhnete akémukoľvek čakaniu. Po skončení koncertu vás hostesky odprevadia na After Party, ktorej sa zúčastnia všetci účinkujúci, vrátane nášho unikátu – Márie Čírovej.

Istropolis, Trnavské mýto 1, 831 04 Bratislava

24.11.2018 18:00

Fotografie
Podobné podujatia
QUEENSHOW
Overené podujatieQUEENSHOW
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
SPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Overené podujatieSPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
KABÁT - PO ČERTECH VELKÝ TURNÉ 2024
Overené podujatieKABÁT - PO ČERTECH VELKÝ TURNÉ 2024
Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava