10. Ompitálsky jarmok

Podujatie Doľany

10. Ompitálsky jarmok
Jubilejný jarmok spolu s Mikulášom bude v sobotu 9.12.2017

Jarmok sa koná v Mikulášskej a predvianočnej atmosfére v obci Doľany okres Pezinok v Dome kultúry Juraja Fándlyho. Program sme zabezpečili na celý deň. O 11,00 hod bude na javisku bábkové divadlo z produkcie Divadlo z domčeka. Ponuka tovaru je pestrá, budú tu výrobky z dreva, pletené a háčkované čiapky, obrusy, hračky, ručne vyrábané šperky, keramika, textilné dekorácie, dekupáž, maľované šatky, tričká, med, koláčiky a rôzne milé drobnosti. O 15,00 hod. príde Mikuláš aj s darčekmi pre deti. O 16,00 všetkých zabaví Jaro Seman so svojou kúzelníckou zábavnou show s balónikmi.
O občerstvenie je tiež postarané. Členky spolku pre vás pripravia domáce koláčiky, na ktorých si môžete pochutnať spolu s už tradičným gulášom, lokšami a vínkom. Nebude chýbať ani punč. 

V sobotu 3.12. 2016 sa na vás tešíme v Doľanoch.

Info pre predajcov:
Poplatok za stôl, ktorý máme k dispozícii s rozmerom 1m x 1m, sú 2,00 eur. K dispozícii je 21 stolov (po 7 na každej strane v prístavbe) a 10 historických stánkov v sále (5 po každej strane), ku ktorým môžeme dať jeden alebo dva stoly (stôl pridaný k historickému stánku sa už nespoplatňuje). Za objednanie si historického stánka sa platí 5,00 EUR. Vlastné stánky sa, vzhľadom na to, že jarmok sa koná vo vnútri a priestor je obmedzený, nemôžu používať.
 Tovar si treba prísť rozložiť najneskôr hodinu pred otvorením jarmoku.
Meno organizátora: Spolok pre krajší život v Doľanoch
Fotografie
Podobné podujatia