12. ročník Pivného festivalu

Podujatie Prešov

12. ročník Pivného festivalu

Aj tento rok bude festival trvať 25 dní, počas ktorých budú môcť návštevníci festivalu ochutnať široký sortiment piva, vrátane viacerých špeciálov a remeselných pív, alko aj nealko siderov a radlerov z domácej produkcie, Čiech a Moravy, ale aj Nemecka či Anglicka. Nebude chýbať pivo KOŇAR, ktoré pre Vás už tretí rok dal navariť organizátor festivalu a ktoré môžete ochutnať v troch verziách Koňar svetlý 10°, Koňar ležiak svetlý 12° a špeciál Koňar Porter Jahoda 14°.

Okrem skvelého piva a jedla, ktoré k festivalu neodmysliteľne patrí, ponúkne organizátor návštevníkom bohatý sprievodný program, vystúpenia kapiel rôzneho žánrového zamerania – ťahúňmi budú určite kapely HORKÝŽE SLÍŽE a PETER BIC PROJECT, Latino večer a tiež 3 kolá populárneho PubQuizu či Majstrovstvá mesta Prešov v hre „Človeče nehnevaj sa“ .
V priestoroch Pivárne v rámci festivalového areálu bude pre mladých návštevníkov pripravená každý štvrtok CHILL OUT zóna, kde zahrá DJ a prebehne turnaj v BEERPONGU, ktorý je novinkou tohtoročného festivalu a na ktorý sa veľmi tešíme! Neoddeliteľnou súčasťou festivalu bude už tretí rok bezhotovostný čipový platobný systém NFCtron, ktorý zvýšil komfort zákazníkov pri nákupe piva a pivných špecialít v rámci festivalu.

Fotografie
Podobné podujatia
Street Food Festival
Overené podujatieStreet Food Festival
Hlavná ulica, Prešov
ZION fest 2024
Overené podujatieZION fest 2024
Klub Stromoradie, Prešov, Prešov
Dobrý Festival 2024
Overené podujatieDobrý Festival 2024
Prírodné kúpalisko Delňa, Prešov
Street Food Festival
Overené podujatieStreet Food Festival
Hlavná ulica, Prešov