2F Talks: Život digitálneho produktu

Podujatie Bratislava

2F Talks: Život digitálneho produktu

V 2FRESH SK sme mali pocit, že v Bratislave chýba priestor, v ktorom by prišla reč na ľudské aspekty dizajnu a reklamy, a vôbec na širší a nový pohľad na témy, na ktoré v bežnom pracovnom rauši nie je čas.

Rozhodli sme sa preto tento priestor vytvoriť a odštartovať sériu prednášok a diskusií, v ktorých sa pozrieme na dizajn, user experience a marketing trochu inak: 2F Talks. Za pár eur sa tam dobre naraňajkuješ a vypočuješ si kopec užitočných vecí od fundovaných ľudí.

Prvý talk odpália Miška Kočiová a Lucka Kubinská, ktoré budú rozprávať o živote digitálneho produktu.

Keď sa povie život, mnohí si predstavia začiatok, trvanie, ale aj koniec. Je to proces, ku ktorému v digitálnom prostredí neodmysliteľne patrí práve dizajn. O tom, prečo je dôležité dostať dizajn do strategickej pozície v živote produktu a ako z toho benefitovať, ti porozpráva Miška.

Lucka ti zas povie o skúsenostiach s kompromismi a obchádzkami, ktoré musela na ceste k dobrému produktu spraviť. “Kreatívny” dizajn je totiž jedna vec, no prax prináša množstvo WTF momentov, ktorým sa človek nevyhne. Práve o týchto neideálnych momentoch a o tom, ako ich riešiť bude Lucka rozprávať.

Cena lístka je 5 EUR, ktorými pokryjeme náklady na priestor a dobré raňajky. :) Kúpiť ho môžeš tu: http://bticket.sk/2f-talks-zivot-digitalneho-produktu-31

Tešíme sa na teba!

Miesto konania podujatia: SATORI STAGE, Mickiewiczova 9, Bratislava
Vstupenky: http://bticket.sk/2f-talks-zivot-digitalneho-produktu-31
Dátum začiatku podujatia: 30. Marca 2017 08:30
Dátum ukončenia podujatia: 30. Marca 2017 10:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1501N 17.1157E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia 2F Talks: Život digitálneho produktu

Fotografie
Podobné podujatia
Žiadne podujatie.