3x instruments - drums / music club

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Kam v Bratislave, Koncerty
Web organizátora:
www.kzp.sk
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

Dávid Čudek sa narodil v Prešove. Bicím nástrojom sa paradoxne dostal cez gitaru. Už trinásť rokov sa aktívne venuje hre na rôzne perkusívne nástroje, ale bicie nástroje sú jeho hlavnou doménou. Hrá s rôznymi slovenskými aj zahraničnými interprétmi: Genius Locci, Kristína Prablesková and Milusion, Osk & Brynja (ISL). Ako lektor a hudobník spolupracuje s etnobubnovou školou Rytmika.


Gábor Tokár je bubeník, producent a sound designer. Narodil sa v Komárne, od šestnástich rokov sa zaoberá hudbou. Ako session bubeník absolvoval množstvo spoluprác najrôznejších štýlov od Majka Spirita po Mira Šmajdu. Momentálne okrem producentských záujmov koncertuje prevažne po Európe s kapelou Gonsofus.
 
Michal Fedor sa narodil v Michalovciach. Ukončil základné umelecké vzdelanie v hre na akordeón a je taktiež absolventom Štátneho konzervatória v Košiciach v hre na bicie nástroje. Má za sebou spoluprácu s ľuďmi ako: Andrej Šeban, Peter Lipa, Milan Lasica, Radovan Tariška, Oskar Rózsa, Michal Bugala, Eugen Vizvári, Anita Soul, Martin Chodúr, Henry Tóth, Juraj Griglák, Nikolaj Nikitin, Paul Shapiro /USA/, Frank London /USA/, Glenda Lopaz /Kuba/.
Meno organizátora: Kultúrne zariadenia Petržalky
Fotografie
Podobné podujatia
Žiadny obrázok
Overené podujatieKrvavé peniaze
Štúdio L+S, Bratislava
QUEENSHOW
Overené podujatieQUEENSHOW
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
SPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Overené podujatieSPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
PARA - Bratislava
Overené podujatiePARA - Bratislava
STARS auditorium, Bratislava