AC/DC Revival na Salaši

Podujatie Partizánske

AC/DC Revival na Salaši

Svetoznáme hity rockovej legendy a poriadna zábava nebude ani tento rok na Salaši chýbať! Už piatykrát prídu skvelí muzikanti do Partizánskeho a, ako vždy, prinesú peckový rockový koncert. O 21:00 vystúpia AC/DC revival a zahrajú najväčšie rockové hity. Po koncerte vás bude baviť DJ s ďalšími rockovými hitmi .

Repertoár AC/DC revival obsahuje množstvo skladieb, či už z éry Bona Scotta, ako aj Briana Johnsona. Naozajstným zážitkom je dánsky spevák Brian Johnson s úplne totožným hlasom ako originálny spevák AC/DC. S bratislavskou kapelou zaspieva všetky hity od Back in Black, Highway to Hell, až po Shoot to Thrill a Ruženu. Interpretácia skladieb je klasická ako u iných revivalov, s miernym vybočením v sólových partoch, ktoré podľa slov gitaristu Petra Bulíka často inšpirujú k vlastnej predstave o konkrétnom sóle, pričom sa snaží dodržiavať aspoň základnú koncepciu či atmosféru pôvodných sól Angusa Younga. Ide teda o partiu, ktorá robí revival, no nie tak úplne, určite však s úctou, pre radosť diváka a aj ich samotných.
Vstupenky v predpredaji 6€ , v deň koncertu už iba na Salaši za 8€. Vstupenky budú v predaji na Salaši a na predpredaj.sk Rezervovať stôl si môžete na bare.

21:00


Fotografie
Podobné podujatia
Separ live show
Overené podujatieSepar live show
FABRIKA Industriálna eventová Hala, Partizánske
Vyznanie Tour
Overené podujatieVyznanie Tour
Mestská športová hala, Partizánske
Bánovský letný festival 2024
Overené podujatieBánovský letný festival 2024
Mestský park, Bánovce nad Bebravou