Adam Hraško Band naživo vo FLAME Music Bare

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Kam v Bratislave, Koncerty
Web organizátora:
www.flame.sk
Ďalšie podujatia v meste Bratislava
Podrobnejšie informácie: info@flame.sk


... je kapela, kde barytónový spev sa zvíja v obkľúčení sofistikovaných harmónií, demonštrovaných klavírnou hrou, pre ktorú je príznačná bravúrna detailnosť, cit pre ornament, air a ľahkosť, rytmizujúcich kmitov šestice strún gitary, ktoré poddávajúc sa prstom majstra tu kašľú, kvičia, plačú, či sa pýšia, a napokon pulzom presným, blanami a parabolami zvonoviny neseným poriadkom kaskád kotlov k sluchu diváka...



Lyrika textov osciluje od oslavy života k prítmiu a intimite zákutí ľudskej duše, Arés, Éros i Agapé zanechali v nich letmý reliéf svojich šľapají.



Pokoj, napätie i nasledujúca katarzia na pozadí medzižánrovej hudby, ktorá sa nedá definovať ako blues, rock, jazz, funky, folk či šansón.



Wow efekt sa spravidla dostaví hneď po prvých tónoch. Chalani z Adam Hraško Band sú neopozeraní a predsa skúsení muzikanti.Na rozdiel od množstva tenznej hudby, rebelujúcej v aktuálnom éteri snáď proti všetkému, Adam Hraško Band ponúka hlavne pokoj, vyrovnanosť, zmierenie. 



Bolo by škodou neprísť 21. mája do Flame-u a nevypočuť si Adama Hraška (spev), Michala Slaninku (klávesy), Tomáša Földesa (gitara) a Roberta Németha (bicie) naživo. 



A tak radšej si to poznačte a zachyťte okamihy súznenia a príďte zdielať transfery emócií a energie s týmito zrelými muzikantmi. :)


Vstup: 3 eur

Meno organizátora: FLAME Music Bar
Fotografie
Podobné podujatia
NA SKLE MAĽOVANÉ
Overené podujatieNA SKLE MAĽOVANÉ
STARS auditorium, Bratislava
Timmy Trumpet
Overené podujatieTimmy Trumpet
A4 Studio, Bratislava
IL VOLO
Overené podujatieIL VOLO
TIPOS ARENA , Bratislava