Afganská pop-up večera

Podujatie Bratislava

Afganská pop-up večera

Pripravujeme nové komunitné centrum v Bratislave a chceme, aby ste boli pri tom.

Zaujíma vás, ako bude vyzerať miesto, ktoré bude spájať ľudí oceňujúcich rozmanitosť a v ktorom sa budú stretávať domáci aj cudzinci? Chcete zažiť exotickú večeru, ktorú pre vás navaria kuchári z Afganistanu?

Nechajte sa zlákať na netradičný gurmánsky zážitok – večeru, ktorá sa už nebude opakovať. V novom priestore práve prebieha rekonštrukcia a vy ho budete mať možnosť navštíviť ako prví.

Čo vás čaká?

Tradičné trojchodové afganské menu v neštandardných „kulisách“ práve renovovaného domu a malý darček na rozlúčku. Strávite príjemný večer za jedným stolom s tímom Mareeny a dvadsiatkou ďalších ľudí. Taktiež spoznáte Ferdausa a Ruhinu, ktorí pre vás pripravia voňavé a chutné jedlo.

Kto pre vás večeru pripravuje?

Mareena je mladé občianske združenie, ktoré vzniklo z iniciatívy Kto pomôže?. Naším cieľom je vytvárať komunity, ktoré poskytujú podporu ľuďom s medzinárodnou ochranou a ostatným cudzincom. Asistujeme pri integračnom procese pomocou dobrovoľníckeho programu, poskytujeme kurzy zručností pre migrantov a snažíme sa o aktívne zapojenie cudzincov prostredníctvom komunitných aktivít.

Komunitné centrum Mareena bude priestorom, ktoré budú môcť využívať cudzinci aj domáci na stretávanie sa, spoznávanie rozmanitých kultúr, kurzy či hry. Chceme byť príjemným miestom, v ktorom sa budete cítiť „svetovo“.

Afganská pop-up večera je prvou z cyklu aktivít, ktorými chceme nevšedným spôsobom predstavovať ľudí hľadajúcich svoj nový domov na Slovensku. Pripravujeme rôzne multikultúrne večery a denné komunitné podujatia, na ktorých chceme spájať ľudí z rôznych krajín.

Koľko vás to bude stáť?

Hodnota večere je 15 eur. Je však na vašom rozhodnutí, akou sumou nás podporíte. V tejto cene vás čaká trojchodová večera, nápoje (čaj a limonáda) a malé prekvapenie, ktoré sme pre vás pripravili. Výťažok z večere použijeme na odmenu pre dvojicu kuchárov a na podporu komunitného centra Mareena. Na večeri predstavíme naše plány a odprezentujeme video, ktoré bude súčasťou crowdfundingovej kampane spustenej v deň konania večere.

Ako sa môžete zúčastniť?

Počet miest na večeri je limitovaný na 20. Prihlásiť sa môžete na http://bit.ly/2safgAw. Miesto konania vám oznámime v deň večere a menu sa dozviete priamo na mieste.

*pop-up večera – večera, ktorá sa objaví len v jeden deň na netradičnom mieste s vopred neznámym menu.

Miesto konania podujatia: Bratislava, Bratislava Region, Slovakia, Bratislava
Vstupenky: http://bit.ly/2safgAw
Dátum začiatku podujatia: 15. Júna 2017 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 15. Júna 2017 21:00
Pravdepodobné súradnice: 48.15N 17.1167E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Afganská pop-up večera

Fotografie
Podobné podujatia
Gulášcup 2024
Overené podujatieGulášcup 2024
areál futbalového ihriska, Častá
Vínna sobota v Jablonci
Vínna sobota v Jablonci
Výhliadková veža, Jablonec