Afrolatino tanečná PARTY s Peťom a Saškou

Podujatie Martin

Afrolatino tanečná PARTY s Peťom a Saškou

Ahojte tanečníci,
termín poslednej tohtoročnej AFROLATINO tanečnej PARTY v Martine 26.11.2016 už klope na dvere a ako sme už dopredu avizovali, pripravili sme pre Vás bohatý sprievodný program.

Tentokrát sme pre Vás pripravili podstatne viac workshopov, všetky pod vedením TOP inštruktorov Petra Rumana a Alexandry Vargovej z Košíc. Peter a Saška sa veľmi rýchlo z účastníkov rôznych tanečných festivalov stali vyhľadávanými a uznávanými inštruktormi najvýznamnejších tanečných podujatí u nás aj v zahraničí. V ostatných rokoch zaznamenali tieto úspechy: BACHATASTARS 2016 (Praha) - víťazi, Majstrovstvá Maďarska v Salse 2015- víťazi, Majstrovstvá Maďarska v Bachate 2014 - víťazi.

Začiatok workshopov je naplánovaný na 17:00. Klub otvárame už o 16:30 aby sme sa stihli pripraviť a naladiť na tu správnu tanečnú strunu. Každý workshop bude trvať 55 minút, medzi ktorými budú 10 minútové pauzy na občerstvenie.

Predpokladaný začiatok workshopov:
17:00 – workshop Bachata Sensual mierne pokročilí I.
18:05 – workshop Salsa Linia mierne pokročilí
19:10 – workshop Bachata Sensual mierne pokročilí II.
Hneď po skončení posledného workshopu začne AFROLATINO tanečná PARTY s Dj-om Mibra a Dj-om Ivanom, kde si na svoje prídu priaznivci líniovej a kubánskej salsy, bachaty a samozrejme aj kizomby.

Fullpass na celú akciu stojí 12 € ( komplet 3xWS + party ). Je možné si zakúpiť aj samostatný vstup na jednotlivé workshopy, ale až po 6 €. Samostatný vstup len na party stojí 3 €.

Počas workshopov aj party si budete mať možnosť vybrať a aj zakúpiť „nové zimné obutie“ – odprezentuje sa tu e-shop: topankynatanec.sk s najväčšou kolekciou tanečných topánok na takejto akcii – čaká na Vás viac ako 200 párov topánok pre dámy aj pánov.

Samozrejme ako býva na našich party dobrým zvykom, nebudú chýbať tanečné animácie a rueda de casino pod vedením našich domácich inštruktorov Stevieho a Milana. Až do 24:00 bude podnik nefajčiarsky, osviežiť sa môžete nealko a alko drinkami ako aj akciovými miešanými nápojmi.

A ak sa Vám bude žiadať tancovať aj po polnoci, môžete sa zabávať na komerčné LATINO disco hity až do skorého rána. O jednej hodine bude komerčná diskotéka okorenená tanečným vystúpením Sašky a Petra.

Dôležité upozornenie: Pre záujemcov zo smeru Bratislava -Trenčín – Žilina pripomíname, že cesta 1/18 popod Strečno je počas víkendov uzatvorená, takže autom treba ísť náhradnými trasami. V prípade, že idete z Bratislavy, doporučujeme voliť južnú trasu cez Nitru a Žiar nad Hronom, resp. cez Trenčín a Prievidzu, zo stredného Považia, Žiliny, Kysúc cez Terchovú, alebo cez Rajec-Fačkovské sedlo-Kľačno. Pre tých, ktorí budú chcieť pricestovať vlakom, pripravujeme dopravu zo železničnej stanice vo Vrútkach priamo ku podniku.

Miesto konania podujatia: STROJÁR / PANTER CLUB, Vajanského nam. 2, Martin
Dátum začiatku podujatia: 26. Novembra 2016 17:00
Dátum ukončenia podujatia: 26. Novembra 2016 23:59
Pravdepodobné súradnice: 49.0693N 18.9246E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Afrolatino tanečná PARTY s Peťom a Saškou

Fotografie
Podobné podujatia