Agility Knedlík cup 2017

Podujatie Pezinok

Agility Knedlík cup 2017

Iniciatíva v rámci Fanklubu Agility Slovensko s pomocou Rose Speedlight Dog Camp pozýva na

JEDNODŇOVÉ PRETEKY AGILITY KNEDLÍK CUP 2017!

Počas pretekov sa odbehá jeden skúškový beh v každej výkonnostnej kategórii a štafetový beh. Štafetový beh je otvorený agility beh, ktorý sa delí na 2 časti a beží ho vždy 1 družstvo. 1 družstvo pozostáva z 2 tímov ľubovolnej veľkostnej kategórie. Čas sa spustí, keď pes z prvého tímu preskočí prvú prekážku a zastavuje sa po dobehnutí druhého psa do cieľa. Poradie tímov v rámci družstva je ľubovoľné a družstvo ho oznámi organizátorovi po obhliadke. Víťazom sa stáva družstvo, ktoré parkúr prekoná v najrýchlejšom čase s najmenším počtom trestných bodov.

Pozvanie prijali rozhodcovia Zeljko Gora a Vendula Hausnerová. Juraj Ruža a Rose Speedlight Dog Camp daváju zdarma k dispozícii priestory haly a všetko, čo je potrebné k hladkému priebehu pretekov. Ceny zabezpečia sponzori preteku. Štartovné na tím je 12€, ktoré vďaka rozhodcom, Rose Speedlight Dog Camp a sponzorom poputuje celé do tímovej pokladne reprezentácie.

Propozície:
SK: http://www.agilityportal.sk/media/competitions/Knedlikcup_11062017_SK.pdf

Prihlasovanie: http://www.agilityportal.sk/sk/preteky/agility-knedlik-cup-2017
///
Fanclub Agility Slovakia together with Rose Speedlight Dog Camp invites to

ONE-DAY COMPETITION AGILITY KNEDLIK CUP 2017!

There will be one exam for all classes and one team run. Team run is an agility open course divided into 2 parts. It must be completed be 1 team which consists of 2 handlers and 2 dogs of any size class. Time starts when the first dog jumps over the first obstacle and ends when the second dog reaches finish line. The order of the dogs in the team is up to handlers and should be announced to organiser after course walking. Winner is the team with best time and least penalties.

The judges Zeljko Gora and Vendula Hausnerová accepted our invitation and will come to judge this event. Juraj Ruža and Rose Speedlight Dog Camp agree to provide the dog hall and all neccessary equipment free of charge. Prizes for winners will be covered by sponsors of the event. The starting fee for this event is 12€ / team (1 handler and 1 dog) and thanks to the judges, Rose Speedlight Dog Camp and sponsors the total amount will be used as financial support for the Slovak National Agility Team for the year 2017.

Propositions:
EN: http://www.agilityportal.sk/media/competitions/Knedlikcup_11062017_EN.pdf

Registration: http://www.agilityportal.sk/en/preteky/agility-knedlik-cup-2017

Miesto konania podujatia: Rose Speedlight Dog Camp, Drevárska 1649/23, Pezinok
Vstupenky: http://www.agilityportal.sk/
Dátum začiatku podujatia: 11. Júna 2017 10:00
Dátum ukončenia podujatia: 11. Júna 2017 18:00
Pravdepodobné súradnice: 48.278N 17.2701E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Agility Knedlík cup 2017

Fotografie
Podobné podujatia