AJ MUŽI MAJÚ SVOJE DNI

Podujatie Bratislava

AJ MUŽI MAJÚ SVOJE DNI

Trojica zdanlivo úspešných a sebavedomých zrelých mužov, vyhlásených majstrov v trikoch a receptoch na šťastné manželstvo, si hovie a užíva vo svojej „skrýši pre chlapov", ktorú si tajne našli a zariadili v podzemných priestoroch jedného z nákupných centier. Nestvárajú tam nič zlé, ani neprístojné... Ich túžby sú vlastne úplne jednoduché: pokojne popíjať pivo, sledovať v televízii futbal a skladať si reťaz z vrchnákov od plechoviek, ktorej dĺžka ašpiruje na zápis do Guinessovej knihy rekordov a vymýšľaním stratégie, ako čo najefektívnejšie skrátiť nákupnú tortúru s manželkami. Dostanú typicky mužský nápad. Aký? To už neprezradíme... Až v hľadisku Novej scény.

Inscenácia, ktorá pritiahne do divadla aj mužské pohlavie, riadiace sa heslom:„Obchodné centrá sú našou krížovou cestou! Nákupná sobota je naším Veľkým piatkom!"

Táto hra sa dnes zaraďuje medzi divadelné hity Yasminy Reza, Neila Simona či Alana Ayckbourna. Nemecký autor islandského pôvodu Kristof Magnusson nadväzuje na to najlepšie z tradície svetových klasikov divadelnej komédie. Všetko v modernejšom a súčasnejšom jazyku, s rozprávačskou schopnosťou budovania pútavého príbehu, ľahkosťou point a konverzačným majstrovstvom. Na Slovensku doplnené o veľké svetové hity, ktoré lámali ženské srdcia a dobýjali prvé priečky hitparád v nedávno minulých rokoch.

17
Jan 2020
19:00

Divadlo Nová scéna

Fotografie
Podobné podujatia
Už Ti nikdy nenaletím
Overené podujatieUž Ti nikdy nenaletím
Štúdio L+S, Bratislava
Champion fighting / Tour 4
Overené podujatieChampion fighting / Tour 4
Akadémia Bojových Umení, Bratislava
Whisky Fest Bratislava
Overené podujatieWhisky Fest Bratislava
Vodárenské múzeum BVS, Bratislava
NA SKLE MAĽOVANÉ
Overené podujatieNA SKLE MAĽOVANÉ
STARS auditorium, Bratislava
Whitney Houston Tribute koncert
Overené podujatieWhitney Houston Tribute koncert
STARS auditorium, Bratislava