Ako si užívať život v pokročilom veku? Stále dobrí poznajú odpoveď

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Iné podujatia
Web podujatia:
www.staledobri.sk
Web organizátora:
www.staledobri.sk
Ďalšie podujatia v meste Bratislava
Podrobnejšie informácie: 0915254498

 Nezisková organizácia STÁLE DOBRÍ dlhodobo pripravuje pre bratislavských seniorov pestrý program podujatí. STÁLE DOBRÍ spája ľudí nad 60 rokov, ktorí vnímajú svoj vek pozitívne a chcú byť aktívni aj v dôchodkovom veku. Pravidelne pre nich pripravuje kultúrne, športové, vzdelávacie a spoločenské akcie.

Vnímať starnutie bez stresu a brať ho ako zaujímavú kapitolu života, to je prístup, ktorý sa snaží do povedomia Bratislavčanov v dôchodkovom veku vniesť nezisková organizácia STÁLE DOBRÍ. V kaviarni Berlinka organizuje pravidelné stretnutia pod názvom „Čaj o piatej“. Zo seriálu týchto podujatí si veľkú popularitu získala „Tančiareň“, v ktorej seniori tancujú pod vedením tanečných majstrov. Diskusie o knihách priamo s ich autormi vedú seniori počas „Literárnych večerov“, „Hudobné večery“ zas ponúkajú príjemnú atmosféru s klasickou hudbou v súčasnom prevedení. Vyhľadávanými sú aj komentované prehliadky aktuálnych výstav v Slovenskej národnej galérii, prehliadky mesta s výkladom, ale aj poznávacie vychádzky do prírody, či populárny Nordic walking. V spolupráci s Domom Quo Vadis organizujú STÁLE DOBRÍ pravidelné prednášky lekárov a iných odborníkov na rôzne užitočné témy týkajúce sa seniorov.

 

Nie sme síce najmladší, sme však STÁLE DOBRÍ. To je posolstvo, ktoré charakterizuje aktivity rovnomenného klubu seniorov. Podľa neho nezáleží na tom, koľko má kto rokov, ale na tom ako sa k nim postaví a ako si ich vie užiť.Bratislavskí seniori trávia svoj voľný čas s nami zmysluplne a s nápadom. Okrem atraktívnych podujatí vytvárame priestor a príležitosť pre ich vzájomné stretávanie sa a odovzdávanie svojich skúseností a pozitívnej energie,“ informuje Mária Drahošová, ktorá riadi aktivity seniorského klubu a dodáva: „Aj seniorský vek si treba užiť, venovať sa sebe a svojim blízkym. A prísť sa o ne a o radosť byť seniorom podeliť aj na akcie z programovej ponuky pre tých stále dobrých.“

 

 

 

www.staledobri.sk

 

Meno organizátora: STALE DOBI
Fotografie
Podobné podujatia