Al Di Meola - Opus & More 2019

Podujatie Bratislava

Obdarujte svojich blízkych. Zadajte v košíku kupón vianoce a vstupenky Vám prídu bez zobrazenej ceny na vstupenke.

Al Di Meola, jeden z najuznávanejších a najvšestrannejších svetových gitaristov a držiteľ Grammy, zavíta 19. marca do Bratislavy a predstaví svoj koncertný program k aktuálnemu albumu Opus. Hudobná cesta tohto gitarového virtuóza je bohatá na vzrušujúce hudobné diela, živé momenty a spolupráce. Podľa jeho slov je niekoľko posledných rokov pre neho výzvou a stimulom robiť veci stále uvoľnenejšie, či už v hudbe, alebo osobnom živote. Cestu vlastného pretvárania zachytil Al na albume Opus v jedenástich kompozíciách. Opus vyšiel 23. februára 2018 na nemeckej značke earMUSIC. Už 10. marca sa umiestnil na prvom mieste Billboard US Jazz Charts, nasledovali ďalšie umiestnenia v hitparádach: #1 v Current Contemporary Jazz, #1 v Current Jazz, #14 v the Billboard Heatseekers/New Artist Chart aj umiestnenie v TOP 5 v Official German Jazz Album Charts. Skvelé odozvy na Opus opäť zdôrazňujú kvalitu a flexibilitu Al Di Meolu ako gitarovej superstar.

"Na albume Opus som chcel posunúť ďalej moje kompozičné schopnosti, keďže si myslím, že vďaka vývoju tejto časti mojej osobnosti sa skôr cítim ako skladateľ/gitarista, nie ako gitarista/skladateľ," hovorí Al. "Zároveň tento album zachytáva novú éru v mojom živote. Po prvýkrát vo svojom živote som písal hudbu šťastný, mám úžasný vzťah s mojou manželkou, narodila sa nám nádherná dcérka, máme krásnu rodinu...to ma inšpiruje každý deň. Verím, že som to zachytil vo svojej hudbe."

Opus Tour odohrá Al Di Meola s tromi spoluhráčmi, medzi ktorými nebude chýbať známy akordeónista Fausto Beccalossi.

V ponuke je limitovaný počet V.I.P. MEET & GREET vstupeniek. V.I.P. vstupenka zahŕňa a umožňuje: sedenie v 1.a 2. rade v strednej časti hľadiska, prístup na zvukovú skúšku pred koncertom, otázky a odpovede, fotografovanie s umelcom a podpísané CD.

Meno organizátora: MaxiTicket.sk
Fotografie
Podobné podujatia
QUEENSHOW
Overené podujatieQUEENSHOW
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
SPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Overené podujatieSPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
PARA - Bratislava
Overené podujatiePARA - Bratislava
STARS auditorium, Bratislava