ÁLVARO SOLER 2023

Podujatie Bratislava

ÁLVARO SOLER

SOBOTŇAJŠÍ PROGRAM LOVESTREAMU AJ S MEGAHITMI ÁLVARA SOLERA!

Meno Álvaro Tauchert Soler nie je potrebné predstavovať podrobne…
Tento 31-ročný španielsko-nemecký spevák doslova vtrhol na hudobnú scénu Latinskej Ameriky a Európy v roku 2015 hitom El Mismo Sol, ktorý následne nahral aj vo verzii s Jennifer Lopez. O rok neskôr už doslova zvalcoval hitparády skladbou Sofia, ktorú nasledovala La Cintura.

Doteraz vydal tri štúdiové albumy, ktoré ponúka fanúšikom v trojročnom cykle. Ten začal v roku 2015 albumom Eterno Agosto, nasledoval Mar de Colores a v roku 2021 to bola Magia s rovnomenným hitom, ktorý má zatiaľ vyše 34 miliónov zhliadnutí na youtube. Za megaúspešné možno považovať aj jeho spolupráce s Ray Daltonom na hitovke Manila, Topicom v podobe singla Solo Para Ti, či najnovšiu spoluprácu s Nicom Santosom pod názvom Candela.

Álvaro sa narodil v španielskej Barcelone otcovi nemeckého pôvodu a mame španielsko-belgického pôvodu, vo svojich 10 rokoch sa spolu s rodičmi na 7 rokov presťahoval do Japonska a dnes žije striedavo v Španielsku a Nemecku. Možno aj preto s jazykmi nemá problém – je polyglotom, keďže sa plynule dohovorí španielsky, katalánsky, nemecky, anglicky, taliansky, francúzsky a japonsky.

Veríme, že pár slovíčok pridá aj po slovensky pri svojej ohnivej latinskej show už v sobotu 19.augusta na LOVESTREAM FESTIVALE v Bratislave – Vajnoroch.


Fotografie
Podobné podujatia