Analogrunner + Possimiste (EST) / Kolorika tour

Podujatie Trnava

Producent, remixér a milovník analógových mašiniek ANALOGRUNNER vydáva v marci 2019 vinylovú platňu s názvom Kolorika EP vo vydavateľstve Deadred records. EP obsahuje štyri autorské skladby a tri remixy. Pri tejto príležitosti sa rozhodol usporiadať tour, na ktorú pozval jeho dvornú vokalistku POSSIMISTE – estónsku vílu žijúcu v Reykjavíku. Tá aktuálne vydala nový singel Cards a uplynulú jeseň absolvovala koncertnú šnúru v Indonézií a New Yorku. Na rok 2020 pripravuje vydanie debutového albumu Youniverse, na ktorom  spolupracuje s umelcami z celého sveta. Koncerty oboch umelcov budú prepojené a navzájom sa budú dopĺňať v rôznorodej zvukovej skladačke. 

Vizuálne im bude sekundovať KRISS SAGAN, slovenská výtvarníčka a animátorka aktuálne pôsobiaca v Budapešti na študijnom pobyte v MOME. Jej nenaratívny film Poetika Anima, mal svetovú premiéru na prestížnom medzinárodnom filmovom festivale vo Varšave. Krátky experimentálny film Chaos/Order bol zaradený do súťaže Iné vízie počas PAF Olomouc a ako velkoplošná projekcia predstavená na festivale Pukkelpop 2017 v Belgicku. 

V Trnave turné podporí producent FOOLK, vlastným menom Dušan Vančo. Je dieťaťom remixovej kultúry. Hudba, ktorú tvorí, je postavená na samplovaní a eklektickom spájaní rytmov a melódií v rôznom tempe a nálade. Inteligentná tanečná elektronika, niekedy melancholický pop či futuristický hip-hop, no hranice medzi týmito žánrami u neho neexistujú. Nečakajte klasický dídžejský set, ale intenzívnu sonickú zmes samplov vrstvených naživo prostredníctvom blikajúcich gombíkov nástroja Monome. 

https://analogrunner.bandcamp.com/
https://possimiste.com/
sagankriss.com 
foolk.net

Dĺžka trvania: 120 min

Meno organizátora: MaxiTicket.sk
Fotografie
Podobné podujatia
Svijany X.Day 2024
Overené podujatieSvijany X.Day 2024
Amfiteáter Trnava, Trnava
Berlin Manson + hostia
Overené podujatieBerlin Manson + hostia
Kultúrne centrum Malý Berlín, Trnava, Trnava