Aneta Langerová – Dvě slunce

Podujatie Bratislava

Aneta Langerová – Dvě slunce

Koncert Anety Langerovej prebehne 26. novembra 2022 od 19:00 v rámci koncertného turné „Dvě slunce aneb Jak krásné je být milován“ s kapelou a sláčikovým triom.
Vitajte vo svete Dvoch sĺnk. V nekonečnom vnútornom priestore, kde je snívanie dovolené. Stačí sa na chvíľu utíšiť a zastaviť. Stať sa tým, kto pozoruje. Aneta Langerová sa po vzácnom čase Na Radosti vydala domov do svojho vnútra a stala sa pozorovateľom nových príbehov. Nasledovať Anetu do sveta dvoch sĺnk znamená započúvať sa do tónov hudobného časopriestoru duše. Vnímavý pozorovateľ v každom z nás sa môže vydať na cestu fantázie a stretnúť sa s odvážnymi alkami, vedomým stromom, príbehmi Márie, Bieleho Dňa či Antonína. Spoločne s divákmi vyšplhá na vysokú horu, odkiaľ na oblohe uvidí tiahnuce sa obrazy snov túžiaceho netopiera, boj veterných mlynov, búrku v pohároch vody, ale aj tkanivá lesov a riek divokých. Niektorí snáď pocítia závrat z toho, aké krásne je byť milovaný, z pokorného vtáčieho tanca alebo z pocitu, že život v absolútnom mieri majú na dosah. Album Dvě slunce vyšiel na jeseň 2020 a teraz prichádza „rozžiariť“ aj divákov po celej SR. Započúvať sa do príbehov z nového albumu budú môcť všetci fanúšikovia na koncertnom turné, na ktorom bude Anetu sprevádzať jej kapela spoločne so sláčikovým triom. Tešiť sa tak môžu na skúsených muzikantov ako je klavirista a producent novej platne Jakub Zitko, bubeník Martin Kopřiva, basgitarista Miloš Klápště, gitarista Ludvík Kulich, violončelistka a speváčka Dorota Barová, huslistka Veronika Vališová a violista Vladan Malinjak.

„Verím, že vám nové piesne budú dobrými spoločníkmi. Každý z príbehov má svoju vlastnú atmosféru. Tá vás napríklad zavedie bližšie k tíšine vlastnej duše. Tak ako mňa. Teším sa, že sa všetci opäť stretneme na živých koncertoch nášho turné, kde si ich spoločne zaspievame. Už sa nemôžem dočkať až budeme zase na cestách, má to svoje čaro. Veľmi mi chýbala interakcia s publikom. Atmosféra živého hrania je nenahraditeľná. Nech hudba znie a slnko svieti všetkým bez rozdielu,“ hovorí Aneta.

19:00

Fotografie
Podobné podujatia
Timmy Trumpet
Overené podujatieTimmy Trumpet
A4 Studio, Bratislava
IL VOLO
Overené podujatieIL VOLO
TIPOS ARENA , Bratislava
CHOREA GALA 2024
Overené podujatieCHOREA GALA 2024
Grand Hotel River Park, Bratislava