Anima Allegra - Bratislava

Podujatie Bratislava

Anima Allegra - Bratislava

Klaunovský program “ANIMA ALLEGRA” – «Radostná duša»
ANIMA ALLEGRA – skutočne jedinečný program, predstavuje tancujúcu syntézu pantonymi a klaunovania, v podaní najlepších Petrohradských hercov svetovej úrovni. Vašej pozornosti budú predstavené ich cirkevné čísla, zachovné uznávanou klasikou. Čísla, s ktorými dobili scénove pódia a cirkusy v celom svete (Amerika, Kanada, Anglicko, Švajčiarsko, Taliansko, Španielsko, Francúzko, Nemecko, Fínsko, Švédsko atd.)
Po zapadnutí do tejto dvojhodinovej rozprávky sa divadlo, nenápadne pre seba, stane jediným celkom, pretože každý z hosti tohto očarujúceho predstavenia života sa stáva hrdinom tohto magického príbehu.
Predstavenie sa odohrá v nalepších tradičných žánroch: klaunovské slzy a divácky smiech do slzy, poetické klaunovanie najvyššej kvality, nastavenie atmosféry svetlého smútku, a klasické klaunovanie , ktoré privedie publikum praktický do vzlykania od smiechu.
Celý príbeh je dôkladne preniknutý svetlom, naplnený nádhernou autorskou hudbou a ochutená absolútne jedinečnou estetikou starého a nového cirkusu.
Vysoká profesionálna úroveň hercov a jedinečnosť ich čísel zaručujú plnohodnotné strávený čas pre celú rodinu a uspokojenie najvyšších estetických požiadaviek každého, dokonca aj najnáročnejšieho publika.

Miesto konania podujatia: HANT arena, Bajkalska, Bratislava
Vstupenky: https://www.ticketportal.sk/Event/ANIMA_ALLEGRA_Radostna_dusa
Dátum začiatku podujatia: 18. Apríla 2018 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 18. Apríla 2018 21:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1621N 17.1413E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Anima Allegra - Bratislava

Meno organizátora: Anima Allegra na Slovensku
Fotografie
Podobné podujatia