Anjelská kapustnica 2017

Podujatie Košice

Anjelská kapustnica 2017

Kapustnica patrí medzi najkrajšie symboly slovenských Vianoc. V nejednom z nás vyvoláva pocit rodinného tepla, lásky, spolupatričnosti a dobrej vôle. Práve tieto emócie boli podnetom na vznik benefičného podujatia Anjelská kapustnica, ktoré každoročne spája ľudí dobrej vôle a pomáha tým, ku ktorým nebol život prívetivý.

16. decembra 2017 sa preto stánok pri Immaculate opäť premení na miesto, prekypujúce dobrou náladou, radosťou a ochotou pomáhať. Za symbolickú sumu 1 € alebo viac si od 12:00 až do vypredania zásob budete môcť pochutnať na miske Anjelskej kapustnice, ktorá vás zahreje nielen svojou chuťou, ale aj dobrým skutkom, ktorý jej zakúpením vykonáte.

Súčasťou podujatia bude aj celodenný program, v rámci ktorého sa môžete tešiť na vystúpenia obľúbeného KLASIK BAND-u, Anjelského zboru, detí z krízového centra Dorka Košice i rappera SUVERENA.

Výťažok poputuje neziskovej nadácii ÚSMEV AKO DAR, ktorá sa zameriava na podporu detí v detských domovoch, na prácu s ohrozenou rodinou, vzdelávanie a sprevádzanie náhradných rodín a pomoc mladým dospelým po odchode z detského domova, a príspevkovej organizácii PSYCHOSOCIÁLNE CENTRUM, ktoré poskytuje ambulantné psychologické, psychiatrické a poradenské služby najmä pre dospelých, skupinovú terapiu pre dlhodobo psychicky chorých, kurzy a školenia, sociálne poradenstvo a prevenciu.

Kompletný program zverejníme už čoskoro.

O:) TEŠÍME SA NA VÁS! O:)

http://www.visitkosice.org/sk/anjelska_kapustnica_2017

Miesto konania podujatia: Visit Kosice, Hlavná 59, Košice
Dátum začiatku podujatia: 16. Decembra 2017 12:00
Dátum ukončenia podujatia: 16. Decembra 2017 20:00
Pravdepodobné súradnice: 48.7216N 21.258E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Anjelská kapustnica 2017

Meno organizátora: Visit Kosice
Fotografie
Podobné podujatia