Anneke Van Giersberge

Podujatie Bratislava

Anneke Van Giersberge

Anneke van Giersbergen sa vráti na Slovensko

Výborná Anneke van Giersbergen vyráža na turné Darkest Skies Acoustic Tour 2022 pri príležitosti vydania nového albumu ,,The Darkest Skies Are the Brightest“. V rámci neho sa 5.novembra 2022 zastaví aj v bratislavskom Randali a predstaví svoju novinku naživo aj slovenskému publiku. Určite si nenechajte ujsť vynikajúci zážitok z koncertu tejto výbornej speváčky!

Ak ste milovníkmi ženských vokálov v rocku či metale a vašou top divou je Anneke van Giersbergen, neprestávajte čítať. Určite vás poteší, že už na jeseň budúceho roka sa môžeme tešiť na jej vystúpenie v bratislavskom Randali, kde vystúpi 5. novembra. Anneke sa u nás zastaví v rámci svojho sólového akustického turné Darkest Skies Acoustic Tour 2022.

To, že má Anneke spevácky talent sa u nej ukázalo už v detstve. Svoje zlato v hrdle začala trénovať už v siedmych rokoch, kedy sa rovno aj zúčastnila hudobnej súťaže. V dvanástich rokoch bola súčasťou školského zboru, neskôr si postupne prešla viacerými kapelami. Najznámejšie je jej pôsobenie v skupine The Gathering, ku ktorej sa pripojila v roku 1994 a pôsobila s nimi až do roku 2007.

Okrem pôsobenia v rôznych kapelách je známa aj množstvom výborných spoluprác s intepretmi ako sú Devin Townsend (niekoľko rôznych spoluprác na viacerých albumoch), Within Temptation (v roku 2007 s nimi naživo odspievala skladbu ,,Somewhere“ počas ich koncertu v Rotterdame; skladba sa dostala aj na live DVD Within Temptation ,,Black Symphony“), Anathema (v roku 2011 s nimi odspievala skladbu pre ich orchestrálnu reintrepretáciu albumu ,,Falling Deeper), Napalm Death, Moonspell (spolupráca na skladbe ,,Scorpion Flower“) a mnohými ďalšími.

Anneke svoj posledný štúdiový album s názvom ,,The Darkest Skies Are the Brightest“ vydala vo februári 2021. V roku 2022 vyráža na akustické turné, v rámci ktorého sa Anneke objaví aj u nás, kde predstaví posledný album v špeciálnom prevedení.

20:00

Fotografie
Podobné podujatia
Timmy Trumpet
Overené podujatieTimmy Trumpet
A4 Studio, Bratislava
IL VOLO
Overené podujatieIL VOLO
TIPOS ARENA , Bratislava
CHOREA GALA 2024
Overené podujatieCHOREA GALA 2024
Grand Hotel River Park, Bratislava