Antidote #2 w/Hypetrain, Pilate, Nerph, Semy

Podujatie Šaľa

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Koncerty, Zábava, párty
Ďalšie podujatia v meste Šaľa

Antidote #2 w/Hypetrain, Pilate, Nerph, Semy

Real & Rare Vám prináša ďaľší diel Antidote, ktorý sa uskutoční 4.11.2016 v Metroclube v Šali, kde sa ukážu Hypetrain, Pilate, Nerph a Semy. Antidote je multižánrový párty koncept s pevným základom v aktuálnom hiphope, kde sa budú prezentovať členovia komunity Real & Rare a ich špeciálni hostia.

• Hypetrain je Djské a videoprodukčné duo z Bratislavy, ktoré ste mohli vidieť predskakovať ASAP Nast-ovi alebo pravidelne kryť chrbát MC Glebovi. Hudobne začínali s americkou trap music, ktorej presahy je počuť doreraz, ale momentálne sú zvukovo naspäť na starom kontinente s multižánrovou selekciou súčasnej elektronickej hudby ako Grime, UK BASS, DnB a House.

• Pilate je mladý producent a DJ zo stajne ORCSQUAD. Miluje Trap sound ale nieje obmedzený len na jeden žáner. Posledne sa staral napríklad o veľkú časť produkcie na Radikalovom novom albume Freeride z dielne FCK THEM.

• Nerph je Dj a producent z Real & Rare a dnb crew ...stále málo, ktorý to síce robí krátko, ale zato veľmi kvalitne. Jeho set bude multižánrový a vopred nedefinovateľný, ale určite vieme, že nás nenechá chladnými.

• Semy je producent z komunity Real & Rare, ktorý nám zahrá kvalitné novodobé tracky z rôznych kútov sveta, banger za bangrom a je pripravený rozhýbať celý Metroclub.

VSTUP: 3€

Real & Rare 2016.

Miesto konania podujatia: METROCLUB, Hlavná 19, Nám. Sv. Juraja 1, Šaľa
Dátum začiatku podujatia: 4. Novembra 2016 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 5. Novembra 2016 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1487N 17.87E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Antidote #2 w/Hypetrain, Pilate, Nerph, Semy

Fotografie
Podobné podujatia