Antidote

Podujatie Nitra

Antidote #4 w/ GLEB & Komander Ground • Nitra, Nová Pekáreň

Real & Rare Vám prináša ďaľší diel Antidote, ktorý sa usktutoční 25.2.2017 v Novej Pekárni v Nitre, kde to odpáli Gleb so svojou show a dj´s a selektori so svojimi setmi, menovite to budú Komander Ground, Hypetrain, Exortt, Neprh a Semy. Antidote je multižánrový párty koncept so základom v akutálnom hiphope.

• GLEB je najchorejší hráč v hre. Gleb predstaví úplne nové treky, ale aj staršie kúsky v novej podobe. Tento raper s rýchlym a prísnym flowom ukrýva v repertoári žánre ako 808, glitch hop, grime či DnB, ktoré súka na množstve klubových a festovalových vystúpeniach. Na konte dve EP, Stanica Zoo a minuloročné EP Zloo. Chrbát mu bude ako vždy kryť duo HypeTrain.

• Komander Ground alebo pionier slovenského trapu, ktorého sety sú nekompromisné, úderné a stále originálne. Za roky tvorby vypustil do sveta viacero mixov, mixtape-ov, EP a singlov. Podporený bol aj svetovými médiami ako Trap Nation či edm.com, kde vydal svoje tracky. Môžete ho poznať aj ako dvorného producenta MC Gleb-a, s ktorým majú na konte nie jednu bombu.

• HypeTrain je Djské a videoprodukčné duo z Bratislavy. Hudobne začínali s americkou trap music, ktorej presahy je počuť doreraz, ale momentálne sú zvukovo naspäť na starom kontinente s multižánrovou selekciou súčasnej elektronickej hudby ako grime, UK BASS, DnB a house.

• EXORTT je člen crew stále málo, ktorý je milovníkom tvrdých lámaných beatov. Je to producent a Dj, ktorý sa zameriava hlavne na neurofunkovú tvorbu drum and bassu. Tento chalan bude zatvárať klub, takže keď ti dekel neodletí počas párty, Exortt sa o to určite postará.

• Nerph je producent a DJ zo stále málo a Real & Rare, ktorý sa venuje predovšetkým produkcii elektronických žánrov ako je DnB, trap, grime a podobne. Od týchto žánrov sa odvíja aj jeho selekcia v setoch, ktorá je naozaj pestrá.

• Semy je producent z komunity Real & Rare, ktorý nám zahrá kvalitné najhorúcejšie tracky zo zánrov hiphop a grime z rôznych kútov sveta, banger za bangerom.

VSTUP: 5€

Antidote #4 by Real & Rare @ Nitra, Nová Pekáreň

Miesto konania podujatia: Nová Pekáreň, Rázusova 2, Nitra
Dátum začiatku podujatia: 25. Februára 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 26. Februára 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.2997N 18.0813E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Antidote #4 w/ GLEB & Komander Ground • Nitra, Nová Pekáreň

Fotografie
Podobné podujatia