ART IN PARK 2017

Podujatie Trenčianske Teplice

ART IN PARK 2017

ART IN PARK

Projekt Art In Park (Umenie v parku) už druhý rok sprevádza prebiehajúci filmový festival. Art In Park prináša umenie bližšie k ľuďom, štýlovou a modernou formou a kombinuje vizuálne inštalácie s koncertmi, workshopmi, módou a dobrým jedlom v chill-out zóne. Všetko prebieha v kúpeľnom parku pred reštauráciou Kursalon.

UMELECKÁ ZÓNA

Umelecké inštalácie a kreatívny koncept vznikajú pod vedením umelcov Juraj Holman (Holman's) a Milan Stanco (Pangea Boards). Medzi tvorcami inštalácii sú umelci Petra Žiačková, Juraj Florek, Matúš Kucharovič (Retart), František Radačovský, Matej Babuliak, Juraj Toman a študenti SUŠ v Trenčíne pod vedením Tomáša Storinského. Umeleckým garantom projektu je maliarka Eva Ábelová - Mišáková.

CHILL-OUT ZÓNA

Chill-out zóna je miestom na perfektný letný oddych, stretnutia s priateľmi a zábavu. Súčasťou Chill-out zóny sú stánky s hamburgermi, palacinkami, limonádami, kávičkou a miešanými drinkami. V zóne prebieha počas konania festivalu denný i večerný program. Super festivalovú náladu bude mať v rukách DJ Bobsan.

PROGRAM

Yoga, koncerty Veca a kapely Tolstoys, workshopy pre deti, módna prehliadka, ktorú pripravila Veronika Kostkova wedding and fashion designer a študenti odevného dizajnu v Trenčíne, štýlový market, premietanie filmov a mnoho iného.
Art In Park je otvorený všetkým, ktorých tešia vizuálne krásne veci a majú radi festivalovú náladu. Program je vytvorený pre detských návštevníkov i dospelých a vstup na všetky workshopy a koncerty je zadarmo.

Pozývame užiť si nielen filmový festival, ale i koncerty a sprievodné podujatia v Art In Park zóne. Viac info o programe nájdete na www.artinpark.sk

Miesto konania podujatia: Trencianske Teplice, Trenčín Region, Slovakia, Trenčianske Teplice
Dátum začiatku podujatia: 23. Júna 2017 12:00
Dátum ukončenia podujatia: 25. Júna 2017 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.9167N 18.1667E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia ART IN PARK 2017

Fotografie
Podobné podujatia
SILNÉ REČI V TRENČIANSKYCH TEPLICIACH
Overené podujatieSILNÉ REČI V TRENČIANSKYCH TEPLICIACH
Hotel Panorama, Trenčianske Teplice
SUNFESTIVAL 2024
Overené podujatieSUNFESTIVAL 2024
Futbalové ihrisko Trenčianske Jastrabie, Trenčianske Jastrabie
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Dom kultúry, Dubnica nad Váhom
Bánovský letný festival 2024
Overené podujatieBánovský letný festival 2024
Mestský park, Bánovce nad Bebravou
Fantáziafest - Rodinný festival 2024
Overené podujatieFantáziafest - Rodinný festival 2024
Park Lednické Rovne, Lednické Rovne