ART IN PARK

Podujatie Trenčianske Teplice

Multižánrový festival ART IN PARK prichádza opäť do Trenčianskych Teplíc, i keď v netradičnom augustovom termíne. Už po piatykrát festival spojí film, výtvarné umenie, divadlo a hudbu, ktoré bude opäť dopĺňať bohatý sprievodný program. Festival každoročne víta návštevníkov všetkých vekových kategórií, od rodiniek s deťmi cez dospievajúcich tínedžerov, zamilované páry až po kúpeľných hostí. Tešíme sa na všetkých 28. – 30. augusta v parku Trenčianskych Teplíc!

Filmová spolupráca vznikla tento rok opäť s kinom ARTKINO Metro pod vedením Braňa Holého. Môžete sa tešiť na filmy ako V sieti, Parazit, La Gomera či Judy. Vaše deti sa potešia filmu Websterovci 2 a celá rodina si môžete vychutnať filmy Šarlatána a Havel na open air v parku v Trenčianskych Tepliciach.

V rámci hudobnej časti na vás čakajú koncerty známych slovenských kapiel a príležitosť predstaviť sa publiku majú aj menej známe, no talentované slovenské kapely. Tešiť sa môžete na Billy Barman, Ultrazvuk, Walter Schnitzelsson či Luvver. Môžete si skúsiť na vlastnej koži Silent Disco a sledovať hudobný súboj dvoch DJov.

Už neodmysliteľnou súčasťou festivalu bude market plný handmade značiek, obľúbená chill-out a gastro zóna, kreatívne workshopy ale aj sprievodný program, detská kreatívna zóna, detské workshopy aj divadelné predstavenia pre deti.

Piaty ročník festivalu ART IN PARK sa bude konať 28.-30.augusta 2020 v Kúpeľnom parku Trenčianske Teplice. Vstup na program v parku je zdarma. Vstupenky na premietania v kine Prameň je možné zakúpiť si počas festivalu priamo v kine. Kompletný program aj viac informácií nájdete na www.artinpark.sk
Fotografie
Podobné podujatia
Bánovský letný festival 2024
Overené podujatieBánovský letný festival 2024
Mestský park, Bánovce nad Bebravou
Fantáziafest - Rodinný festival 2024
Overené podujatieFantáziafest - Rodinný festival 2024
Park Lednické Rovne, Lednické Rovne
Expedičná kamera 2024
Overené podujatieExpedičná kamera 2024
Kultúrne centrum Panorex, Nová Dubnica
Bošany Summer Fest 2024
Overené podujatieBošany Summer Fest 2024
Futbalový štadión OFK, Bošany