Babská tanečná zábava

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Kam v Bratislave, Tanečné zábavy a plesy, Zvyky a tradície
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

Babská tanečná zábava

Prijmite pozvanie na tradičnú Babskú tanečnú zábavu, ktorou sa končí obdobie Fašiangov a pochováva sa basa. Podujatie sa uskutoční v utorok 25.februára 2020 od 16.00 – 21.00 h v Nemeckom kultúrnom dome.
Do tanca bude hrať legendárna hudobná skupina Akord z Červeného Kameňa, ktorá v tomto roku oslávi 30 rokov pôsobenia na našej hudobnej scéne. Vydala viac ako 15 CD, to najnovšie má názov České polky a valčíky.
Akt pochovávania basy prebehne aj tento rok pod taktovkou členov Vajnorského okrášľovacieho spolku. V bufete si budete môcť zakúpiť okrem výborného račianskeho vínka aj iné, typické fašiangové dobroty. Čaká na Vás aj netradičná zábavná tombola a vyhodnotenie najkrajšej fašiangovej masky.

Vstup: 7€
V cene vstupenky je zahrnuté okrem výbornej hudobnej produkcie, fašiangová šiška, tombolový lístok a pohár vínka na koštovku. Vstupenky sú v predaji na oddelení kultúry MÚ Rača, Alstrova 249.
Nakoľko je o toto podujatie veľký záujem, dovoľujeme si Vás upozorniť, že v prípade vypredania všetkých vstupeniek pred akciou, nebude možné zakúpiť vstupenky priamo v Nemeckom kultúrnom dome.

Info na 02/49112438, katarina.dobiasova@raca.sk
Tešíme sa na Vás !

Miestny úrad Mestskej časti Bratislava-Rača si Vás dovoľuje upozorniť, že zo spoločenských, kultúrnych a športových akcií organizovaných mestskou časťou sú vyhotovované zvukové a obrazové záznamy, ktoré budú použité na spravodajské a propagačné účely o aktivitách mestskej časti. Účasťou na týchto podujatiach udeľuje fyzická osoba súhlas s vyhotovovaním fotografií a iného audiovizuálneho materiálu a s jeho zverejnením na adrese webového sídla, na adrese oficiálnych stránok sociálnych sietí mestskej časti Bratislava-Rača a v periodiku Račiansky výber, výlučne za účelom prezentácie alebo poskytnutia informácii o podujatiach, v súlade s §12 ods., 3 zákona číslo 40/1964 Zb. občianskeho zákonníka v znení neskorších predpisov.

Začiatok podujatia: 25. 2. 2020 16:00:00
Koniec podujatia: 25. 2. 2020 21:00:00
Fotografie
Podobné podujatia
Stavania mája 2024 Rača
Stavania mája 2024 Rača
Bratislava-Rača, Bratislava
Dlhý, Okatý, Bruchatý
Overené podujatieDlhý, Okatý, Bruchatý
Bratislavské bábkové divadlo, budova RND, Záhradnícka 95, Bratislava
BEDÁRI / LES MISÉRABLES
Overené podujatieBEDÁRI / LES MISÉRABLES
Divadlo Nová scéna, Bratislava