Bad Breeding (UK) / Torpur (PL)

Podujatie Bratislava

Bad Breeding (UK) / Torpur (PL)

Bad Breeding, hardcore-punková štvorica zo Stevenage, na svojom štvrtom albume volá po solidarite. „Human Capital“ je ostrou a brutálnou prehliadkou agresie nasýtenej politickým povedomím. V dvanástich neľútostných skladbách útočia na konzervatívnu meritokraciu a vykorisťovateľské sily neskorého kapitalizmu kakofóniou blýskavých gitár a hromových bubnov hraných s intenzitou, ktorá nepoľavuje.

Od hrozivej spätnej väzby v úvode a zúrivého skreslenia, cez dynamické a divoké zmeny tempa albumu až po záverečný zvonivý záver takmer optimistickej skladby „Rebuilding“, Bad Breeding demonštrujú obdivuhodnú kontrolu vášnivého expresionizmu. Vokály sú napäté a gitary narastajú v epickom napätí, zatiaľ čo sa za nimi odohrávajú rytmické bitky a napriek tomu všetkému zostáva každá skladba presným nástrojom – aplikovaným na svoje ciele so smrteľnou presnosťou.
Bad Breeding tvoria Chris Dodd (spev), Angus Gannagé (gitara), Charlie Rose (basgitara) a Ashlea Bennett (bicie). Čerpajú vplyv od pôvodných britských priekopníkov anarcho-punkovej scény; Crass, Rudimentary Peni a Flux of Pink Indians. Skupina vznikla v roku 2013 a ako východiskový bod využila svoj zmysel pre hnev, Stevenageovu izoláciu a politickú scénu v Spojenom kráľovstve a vo svete. Torpur je hardcore dungeon skate gang z Poľska. Vstupné dobrovoľné, odporúčané 8,20€

19:30

Fotografie
Podobné podujatia