Bad Karma Boy - Slovenská krčma Beckov

Podujatie Beckov

Bad Karma Boy - Slovenská krčma Beckov

Slovenská krčma je iniciatívny projekt festivalu Pohoda, v spojení s mnohými krčmami a umelcami po celom Slovensku, ktorého súčasťou sme s veľkou radosťou aj my, Kolkáreň v Beckove. Prídte si s nami užiť koncert skvelej kapely Bad Karma Boy a podporiť správnu vec. Povedať NIE extrémizmu. Na festivale vám zahrajú aj Uzavretá spoločnoť a the Wids.

Vstup na koncert je zdarma.

• Bad Karma Boy
• Uzavretá spoločnosť
• The Wids

Bad Karma Boy je slovenská alternatívnorocková hudobná skupina pôsobiaca od roku 2013, žánrovo sa pohybujúc na rozmedzí indie popu, indie rocku, psychedelického popu a do istej miery i folku. Piesne skladá v slovenčine. Členmi skupiny sú Juraj Marikovič, Adela Tihláriková, Roman Lauko a Alan Prekop.

O festivale SLOVENSKÁ KRČMA:

V spolupráci s mnohými krčmármi, umelcami a organizátormi kultúrnych akcií po celom Slovensku prichádzame s iniciatívou Slovenská krčma. „Sme presvedčení, že väčšina návštevníkov krčiem na Slovensku nie sú rasisti a nestotožňujú sa s fašistickými názormi. Práve na ľudí z krčiem sa odvolával Robert Fico pri svojom schvaľovaní výrokov exposlanca Mazureka po jeho právoplatnom odsúdení Najvyšším súdom, keď povedal: „Ak má byť rozsudok Najvyššieho súdu meradlom toho, čo je pri výrokoch na adresu Rómov trestným činom, môžu rovno orgány činné v trestnom konaní vojsť do ktorejkoľvek krčmy na Slovensku a všetkých hostí, vrátane ležiacich psov, pozatvárať.“ Nesúhlasíme s delením občanov na kaviareň a krčmu. Chodíme do jedných aj do druhých a v krčmách i kaviarňach stretávame úžasných ľudí. Chceme ukázať, že Slovensko nie je rasistická krajina, a preto organizujeme festival Slovenská krčma. Akcia bude 4. – 16. februára v krčmách po celom Slovensku.“

Začiatok podujatia: 14. 2. 2020 20:00:00
Koniec podujatia: 14. 2. 2020 23:00:00
Fotografie
Podobné podujatia
SUNFESTIVAL 2024
Overené podujatieSUNFESTIVAL 2024
Futbalové ihrisko Trenčianske Jastrabie, Trenčianske Jastrabie
Bánovský letný festival 2024
Overené podujatieBánovský letný festival 2024
Mestský park, Bánovce nad Bebravou
Fantáziafest - Rodinný festival 2024
Overené podujatieFantáziafest - Rodinný festival 2024
Park Lednické Rovne, Lednické Rovne
Bošany Summer Fest 2024
Overené podujatieBošany Summer Fest 2024
Futbalový štadión OFK, Bošany