Balkan Beats 2017

Podujatie Bratislava

Balkan Beats @KC Dunaj~

Plnokrvný balkánsky bašavel poháňaný chytľavou muzikou! Roztočte svoje párty vrtule a vrhnite sa s nami do rozjarenej atmosféry a nezastaviteľnej tancovačky. Svoju originálnu hudbu dovezie z Talianska kapela Veeblefetzer a skvelé sety rozbalia DJ Matthew a DJ Julah.

Veeblefetzer (ITA)
je talianska brass’n’roll reggae párty s ôsmimi nohami vo vzduchu, ktorá veselo spája dub s hudbou Kingstonu aj New Orleans, zábleskmi čistého rock'n'rollu aj muzikou vystrihnutou ako z balkánskej svadby. Psycho-gypsy swingové gitary sa v jej hudbe miešajú s brass riffmi a rytmami bubnov. Texty skupiny Veeblefetzer sa ponárajú do príbehov krajiny, zmien, chutí, spomienok, ambícií, sklamaní, ciest aj vnútorných nepokojov.

DJ Matthew
najradšej hrá chytľavé a rýchle tracky so silnou, veselou energiou, ale často a rád si uletí na cimbalových, folklórnych a cigánskych skladbách. A keďže v začiatkoch DJskej kariéry mixoval house, psychill, psytrance či goa, stopy týchto žánrov nájdete v jeho worldbeat setoch aj dnes.

DJ Julah
je perkusionista ethno bandy Capre, DJ a občasný producent. Ako DJ balkánskych žúrok má najradšej južanskú "všehochuť", ktorej základom je balkan beat, gypsy sound, španielska a juhoamerická muzika.

3. 6. (sobota)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 5€

Partneri: Radio fm, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Music-zone.eu, bombing.eu, Music4u.sk, Interez, in.ba, Dobré noviny, Kultúra v Bratislave, ALTERNATION.sk

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 3. Júna 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 4. Júna 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1451N 17.1099E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Balkan Beats @KC Dunaj~

Fotografie
Podobné podujatia
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava
IBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Overené podujatieIBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Zlaté Piesky, Bratislava
INVALID PRODUCTION
Overené podujatieINVALID PRODUCTION
Plnofúz, Bratislava
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
DOM KULTÚRY Dúbravka, Bratislava
TEMNÉ KECY
Overené podujatieTEMNÉ KECY
Lozano Pub, Bratislava