Balkan Beats 2018

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Festivaly, Zábava, párty
Web organizátora:
www.kcdunaj.sk/
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

Balkan Beats @KC Dunaj~

Osviežujúci lejak chytľavých rytmov z Balkánu! Vytancujte sa na párty, ktorá z nás bude na parkete žmýkať bláznivé tanečné kreácie. Kráľom večera bude bujará multižánrová slovinská kapela Leni Kravac a zaostávať nebudú ani DJi Dr. Tesla a Matthew.

Leni Kravac (SLO)
je slovinská kapela, ktorá mixuje všetko od hip-hopu, metalu cez funk, jazz až po drum&bass s balkánskou muzikou. To, čo začalo ako live DJ projekt Jašarova ako Leniho Kravaca sa čoskoro zmenilo na živú kapelu, ktorá dáva publiku viac ako len obyčajnú DJ šou. “Naše prvé hranie v KC Dunaj bolo skvelé. Odvtedy sa naša skupia rozrástla - Milan Jerkič sa stal našim druhým vokalistom. Celý set sme prerobili a pesničky sú údernejšie,” odkazuje kapela, ktorá sa už teší na svoje ďalšie vystúpenie v Bratislave. Pred tromi rokmi vydala skupina svoj prvý album Balconized, ktorý si vychutnáme naživo!

Dr. Tesla
Otec juhovýchodný balkánec, mama juhoamerická cumbia, teta hudba celého sveta, ujo klezmer, bratom mu je reggae a sestrou folklór. On sám nevie čí je, no zo všetkých si zobral to najlepšie, aby bavil ľudí vyberanou selekciou. Stále skromný, no medzi svoje top bez mihnutia oka radí party s Dubioza Kolektiv a chorvátsky hippies festivalček Goulash Disco.

DJ Matthew
najradšej hrá chytľavé a rýchle tracky so silnou, veselou energiou, ale často a rád si uletí na cimbalových, folklórnych a cigánskych skladbách. A keďže v začiatkoch DJskej kariéry mixoval house, psychill, psytrance či goa, stopy týchto žánrov nájdete v jeho worldbeat setoch aj dnes.

7. 4. (sobota)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 5€

Partneri: Radio_FM, Dobré noviny, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Erasmus Student Network, Interez, MUSIC ZONE, Bombing, Music4u.sk, Kultúra v Bratislave, in.ba, BratislavaDen.sk - Bratislavský internetový denník

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 7. Apríla 2018 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 8. Apríla 2018 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Balkan Beats @KC Dunaj~

Meno organizátora: KC Dunaj
Fotografie
Podobné podujatia
Svetový Deň Cirkusu 2024
Overené podujatieSvetový Deň Cirkusu 2024
Karloveské centrum kultúry, Bratislava
OPEN MIC V MANIFESTE
Overené podujatieOPEN MIC V MANIFESTE
Manifest Bohéma, Bratislava
Stredovek v Sade 2024
Overené podujatieStredovek v Sade 2024
SAD JANKA KRÁĽA, Bratislava