Balkan Beats @KC Dunaj

Podujatie Bratislava

Balkan Beats @KC Dunaj~

Plnokrvné melódie vo vášnivom šate! Vtancujte do nového roku v dobrej nálade a vychutnajte si náruživú zmes balkánskych rytmov, gipsy music a flamenca v podaní výbornej maďarskej kapely Karavan Familia. Pestrú zmes štýlov world music zase prinesú DJi Julah a Dr. Tesla.

Karavan Familia (HU)
je maďarská kapela, ktorá má náruživosť a rytmus v krvi. Tvoria ju členovia rodiny, ktorá kombinuje cigánsku ľudovú pieseň s bluesom, flamencom či balkánskými melódiami. Svoj jedinečný štýl prenášajú z rodičov na deti, ale stále si zachovávajú vysoký štandard i neutíchajúcu vášeň, ktorá musia nakaziť každého, komu sa do uší dostane ich hudba. Vydali album Asvin, ktorý sa dočkal pozitívnych reakcií.

DJ Julah
je perkusionista ethno bandy Capre, DJ a občasný producent. Ako DJ balkánskych žúrok má najradšej južanskú "všehochuť", ktorej základom je balkan beat, gypsy sound, španielska a juhoamerická muzika.

Dr. Tesla
je etablovaný ambasádor rytmov východného bloku a člen ostrieľaného projektu Brigada Rakija. V jeho podaní sa môžete tešiť na rezké melódie s horúcou dušou zo žánrov world music, gipsy, klezmeru, reggae i folklóru.

7. 1. (sobota)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 5€

Partneri: Radio_FM, Doba Magazín, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Music-zone.eu, bombing.eu, MUSIC4U.SK, Interez, in.ba, Dobré noviny, Kultúra v Bratislave

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 7. Januára 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 8. Januára 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1451N 17.1099E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Balkan Beats @KC Dunaj~

Fotografie
Podobné podujatia