Balkan Beats

Podujatie Bratislava

Balkan Beats @KC Dunaj~

Bujaré balkánske rytmy rezané razantným folk-punkom! Multikultúrna kapela Worldly Savages roztočí výbušný flám, ktorý nás doslova pripúta k parketu! Do tanca zahrajú aj vycepovaní párty DJi Hrajnoha a Julah, ktorí nás svojimi selekciami vezmú na cestu okolo sveta.

Worldly Savages (SRB)
Provokujú, sú zábavní a ich koncert má zakaždým takú energiu, ako keby malo byť ich posledné vystúpenie. Reč je o multikultúrnej kapele, ktorá pendluje medzi Belehradom, Londýnom a Torontom, pričom v jej muzike nájde vplyvy týchto kultúr. “Do svojej hudby vlievajú surovú energiu, hudobné zručnosti a kreativitu, aby v publiku zapálili iskru, čo je nevyhnutné pre záver plný potlesku,” napísal portál Gipsyjungle.com. Kapela Worldly Savages má za sebou stovky vystúpení, nielen v kluboch po celej Európe, ale aj na známych festivaloch, ako napríklad Colours of Ostrava, Bestival či Sunrise festival v UK.

DJ Hrajnoha
začínal so ska a reggae, pod vplyvom filmov Emira Kusturicu sa presunul k balkánskym rytmom a ako “starý folklórista” aj k inej world music. Má rád muziku, ktorá je bližšie k pôvodnému folklóru ako napríklad balkánska dychovka či rumunská cimbalovka, ale nevyhýba sa ani propagovaniu world music z našich slovenských či poľských končín.

DJ Julah
je perkusionista ethno bandy Capre, DJ a občasný producent. Ako DJ balkánskych žúrok má najradšej južanskú "všehochuť", ktorej základom je balkan beat, gypsy sound, španielska a juhoamerická muzika.

1. 4. (sobota)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 5€

Partneri: Radio_FM, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Music-zone.eu, bombing.eu, Music4u.sk, Interez Zem, in.ba, Dobré noviny, Kultúra v Bratislave, Erasmus

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 1. Apríla 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 2. Apríla 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1451N 17.1099E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Balkan Beats @KC Dunaj~

Fotografie
Podobné podujatia
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava
IBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Overené podujatieIBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Zlaté Piesky, Bratislava