Bánovský študentský majáles

Podujatie Bánovce nad Bebravou

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Koncerty, Kultúra, Zábava, párty
Web podujatia:
www.kulturabn.sk
Web organizátora:
www.kulturabn.sk
Ďalšie podujatia v meste Bánovce nad Bebravou
Podrobnejšie informácie: 038/760 30 16, 0948 274 743

Zdá sa, že konečne je tu jar, teda máj. A s ňou nás to ťahá von, teda aj do lesa – tam, kde sa dajú po vyčerpávajúcej zime dobiť baterky, ale aj stretnúť fajn ľudia a dobre sa zabaviť. Práve takým miestom je študentský majáles v bánovskom MsKS na Severe. V sobotu 20. mája od 17:00 h bude v našom malom improvizovanom lesíku pred MsKS pripravené vystúpenie mladých bánovských talentov, rôzne aktivity na rozhýbanie tela i mysle a samozrejme aj niečo na občerstvenie. Kreatívcov nadchne výroba originálnych tričiek a odznakov, v ponuke budú rôzne ručne vyrábané tovary. Diskutovať bude možné v improvizovanej obývačke Knižného klubu. K videniu budú filmy z Festivalu Jeden svet.

Večernú zábavu rozprúdi známa dvojka VEC a Škrupo, ktorú uvedú skvelé tanečníčky z MAFIA crew. Ruky hore bude dvíhať poprocková formácia Saténové ruky s frontmanom Bánovčanom Braňom „Bebe“ Bezákom.

Isté je, že nás čaká príjemný jarný podvečer s príťažlivým programom, ktorý otvorí sezónu bánovských kultúrno – spoločenských podujatí pre najširšiu verejnosť. Tak príďte, pozývajú vás ŠHOK, ICM Bánovce a MsKS.

Aktuálne informácie pribúdajú na https://www.facebook.com/events/720991074741685/

Meno organizátora: Mestské kultúrne stredisko
Fotografie
Podobné podujatia