Be2Can 3 Bratislava

Podujatie Bratislava

Be2Can 3 Bratislava

Prehliadka najlepších festivalových filmov z BErlína, BEnárok a CANnes v bratislavských kinách: Kino Film Europe, Lumière, Mladosť a DK Zrkadlový háj.
Jej cieľom je dostať k divákom filmy, ktoré ponúkajú pohľad do aktuálneho festivalového diania a v bežnej distribúcii chýbajú. Neobmedzujeme sa len na „uvádzanie“, ale naším cieľom je kritická selekcia a diskusia nielen o filmoch samotných, ale aj o festivaloch, ich dramaturgii, politike a cenách. Be2Can funguje zároveň ako lmová prehliadka, kritická platforma a diskusné fórum.

PREMIÉROVÉ PROJEKCIE, DISKUSIE, MASTERCLASSY A ÚVODY.

Filmy Be2Can 3:
24 týždňov / American Honey / Frankofónia / Hedi / Ja, Daniel Blake / Neon Demon / Neznáme dievča / Po búrke / Psie srdce / Sieranevada / Smrť v Sarajeve / Toni Erdmann / Zďaleka

Návraty:
Dva dni, jedna noc / Môj kráľ / Taxi Teherán / Victoria

Filmy sú v originálnom znení s českými titulkami.

Viac o filmoch a programe na: http://www.be2can.eu/sk/filmy#/Hlavne

-----------------------------------------------------

A festival presenting a selection of the best films from the Berlinale, Venice and Cannes in Bratislava's cinemas: Kino Film Europe, Lumière, Mladosť a DK Zrkadlový háj.
It strives to provide the audience with an insight into that which is new at the festivals and to show films that are not screened within standard distribution. Be2Can is not confined to mere “presentation”, with its aim being a critical selection and discussion about the actual films, as well as their dramaturgy, policy and awards. Be2Can is a film festival, critical platform and debate forum rolled into one.

Be2Can 3 Films:
24 Weeks / American Honey / Francofonia / Hedi / I, Daniel Blake / The Neon Demon / The Unknown Girl / After the Storm / Heart of a Dog / Sieranevada / Death in Sarajevo / Toni Erdmann / From Afar

Comebacks:
Two Days, One Night / My King / Taxi / Victoria

All films in original version with Czech subtitles.

More about films and programme: http://www.be2can.eu/sk/filmy#/Hlavne

Miesto konania podujatia: Kino Film Europe, Pistoriho palác, Štefánikova 25, Bratislava
Vstupenky: http://kino.filmeurope.sk/
Dátum začiatku podujatia: 24. Októbra 2016 17:30
Dátum ukončenia podujatia: 30. Októbra 2016 23:59
Pravdepodobné súradnice: 48.1523N 17.1065E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Be2Can 3 Bratislava

Fotografie
Podobné podujatia