Beach Draždiak Series Summer 2017

Podujatie Bratislava

Beach Draždiak Series Summer 2017 - september finále

Finálové turnaje série BEACH DRAŽDIAK SUMMER 2017.

sobota 9.september - Muži Open, Muži Amatér, Ženy Open, Ženy Amatér - max kapacita v jednotlivých kategóriách 16 družstiev, platí presýpací (prelievací, presúvací) systém - o čo menej prihlásených družstiev v jednej kategórii, o to viac družstiev v ostatních kategóriách
Nedeľa 10.september - Mix Open, Mix Amatér, - max kapacita v jednotlivých kategóriách 20 družstiev, platí presýpací (prelievací, presúvací) systém - o čo menej prihlásených družstiev v jednej kategórii, o to viac družstiev v ostatních kategóriách

Prioritne budú prihlasované družstvá v ktorých aspoň jeden hráč sa zúčastnil niektorého z doterajších turnajov BDSS 2017. V prípade, že nebude naplnená kapacita turnaja, budú zaradené aj družstvá s hráčmi bez účasti na turnaji BDSS 2017.

Minimálna účasť na otvorenie turnaja v jednotlivej kategórii je 5 družstiev.
V prípade, že bude v kategórii MUŽI A / ŽENY A prihlásených menej ako 5 družstiev, bude táto kategória zlúčená s kategóriou MUŽI O / ŽENY O.
V prípade, že bude v kategórii MUŽI O / ŽENY O prihlásených menej ako 5 družstiev, turnaj v uvedenej kategórii sa nebude konať.
V prípade, že bude v kategórii MIX A prihlásených menej ako 5 družstiev, bude táto kategória zlúčená s kategóriou MIX O.
V prípade, že bude v kategórii MIX O prihlásených menej ako 5 družstiev, turnaj v uvedenej kategórii sa nebude konať.

Prihlasovanie na jednotlivé turnaje vždy do polnoci štvrtka pred turnajom na beachvolleyclubdrazdiak@gmail.com (alebo aspoň do správy na fb s uvedením mailového kontaktu) s uvedením kategórie turnaja (Mix O/A...) mena, priezviska a telefónneho kontaktu hráčov družstva. O prihlásení dostanete potvrdenie mailom.

Systém turnaja (rozdelenie do skupín, počet setov a stav do ktorého sa bude hrať) bude určený v piatok pred turnajom podľa počtu prihlásených družstiev.
Prioritne sa bude hrať na 3 - 5 členné skupiny s postupom do príslušného pavúka. V prípade účasti len 5 družstiev v kategórii sa bude hrať systémom každý s každým.

Víťazné družstvo zabezpečuje úpravu ihriska po zápase, družstvo ktoré prehralo rozhoduje ďalší zápas. Na prvé zápasy určí rozhodcu organizátor (ak sa nenájde dobrovoľník).

Prezentácia družstiev:
- sobota 8.30 - 8.45
- nedeľa 8.30 - 8.45

Úhrada štartovného 20 €/družstvo vždy do polnoci štvrtka pred turnajom na účet SK9609000000005053868025 v poznámke uviesť priezvisko jedného z hráčov.
Úhrada štartovného 25 €/družstvo pri platbe na mieste konania turnaja pri prezentácii družstiev

Všetci účastníci turnajov majú v cene štartovného okrem garantovaného minimálneho počtu štyroch zápasov, zabezpečený aj pitný režim (minerálka, iontový nápoj a pod.) a 1x snack (bageta a pod.).

Víťazi turnajov na 1, 2 a 3 mieste získajú víťaznú trofej a finalisti turnajov aj tielka BEACH DRAŽDIAK SERIES.

Podrobné pravidlá BEACH DRAŽDIAK SERIES SUMMER 2017 čítaj TU: https://www.facebook.com/notes/beach-draždiak/turnaje-beach-draždiak-series/1191285780940890

Miesto konania podujatia: Beach Draždiak, Tematinska, Velký Draždiak, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 9. Septembra 2017 08:30
Dátum ukončenia podujatia: 10. Septembra 2017 18:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1073N 17.114E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Beach Draždiak Series Summer 2017 - september finále

Meno organizátora: Beach Draždiak
Fotografie
Podobné podujatia
Champion fighting / Tour 4
Overené podujatieChampion fighting / Tour 4
Akadémia Bojových Umení, Bratislava
PRÍPRAVNÝ ZÁPAS SLOVENSKO VS USA
Overené podujatiePRÍPRAVNÝ ZÁPAS SLOVENSKO VS USA
Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava