Beánia trnavských univerzít

Podujatie Trnava

Beánia trnavských univerzít / UCM, TRUNI, MTF / @INÉ KAFE

Minulý rok, sa nám všetkým trnavským študentom podarilo zorganizovať najväčšiu párty, aká sa v Trnave kedy konala. Avšak pre väčší komfort sme sa tento rok rozhodli obmedziť počet lístkov na 1500 - a práááááááve preto prichádza po roku znova čas, kedy sa všetci Trnavskí študenti spoločne zabavíme na najväčšej beánii v Trnave.

Pri poháriku a počas tancovania sa vás nikto nebude pýtať, z ktorej školy ste, pretože jedno má Univerzita sv. Cyrila a Metoda v Trnave spolu s Trnavská univerzita v Trnave (Universitas Tyrnaviensis), a takisto aj s Materiálovotechnologická fakulta Trnava (MTF) spoločné - VŠETKY TRNAVSKÉ UNIVERZITY MAJÚ SKVELÝCH ŠTUDENTOV, KTORÍ SA RAZ DO ROKA POTREBUJÚ ZABAVIŤ NA ÚROVNI.

Pre tento rok sme si pre vás pripravili v rámci programu túto BOMBU: INEKAFE (official) <3 #životniejeružovázáhrada <3 #keďmášdomaopäťďalšíproblém <3 #počaseoknootvorímavšetkyfotkyvyhodím <3

Ich predskokanmi budú obľúbení sympaťáci, ktorých ste mohli vidieť kedysi v slovenskom #Xfactor - chlapčenská kapela Crabslide.

Po polnoci si môžete vychutnať exkluzívne české EDM DUO MATAMAR, ktorí patria medzi špičku v Českej republike. Následne po nich vám skvelú #afterpárty v závere večera pripraví po skvelej minuloročnej skúsenosti, opäť jeden z TOP slovenských djov - DJ EMTYDEE.

Cena lístka: 12 eur (prvých 300 lístkov bude za akciových 9 eur), predpredaj spúšťame už budúci týždeň na každej škole.
Cena lístka na mieste: 15 eur
ŠPECIÁLNA CENA PRE PRVÝCH 100 PRVÁKOV: 7 eur.

TLAČ ZABEZPEČUJE:
MH - REPRO

Časový LINE UP a viac informácii už čoskoro.
Sledujte event a FB stránku Trnavskí študenti.

Miesto konania podujatia: Mestská športová hala Trnava, Trnava
Dátum začiatku podujatia: 30. Októbra 2017 19:30
Dátum ukončenia podujatia: 31. Októbra 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.3825N 17.5868E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Beánia trnavských univerzít / UCM, TRUNI, MTF / @INÉ KAFE

Meno organizátora: Trnavskí študenti
Fotografie
Podobné podujatia