Beat Squad proj.02/Rave Culture DnB Párty/Rock Cafe [BJ]

Podujatie Bardejov

▬ Beat Squad proj.02/Rave Culture ▬ DnB Párty/Rock Cafe [BJ] ▬

__________BEAT SQUAD PROJ. 02__________ !

֎ Oukej, po projekte Beat Squad vol. 1 sme zbierali samé pozitívne ohlasy, takže prichádzame zas, zas skvelá muzika, zas skvelý zvuk, zas mega strobák a dajaké svetielka k tomu, zas bude bordel !

Tentokrát ti prinášame známu východoslovenskú partu Rave Culture a nesmie chýbať ani special guest !

֎ RAVE Culture ֎

֎ Flipologic
mená ako Tripologic a Fliper sa spojili a vytvorili toto kolabo. Každý je výnimočný svojou špecifickou selekciou. Ich sety sú pestré plné deepového soundu, jump upu, dance flooru a neurofunku. Svoju show hrajú z štyroch playerov a supportovali mená ako Annix, The Sect, Sinister Souls či Komander Ground.

֎ FAYES
sa začala venovať DJingu v októbri 2015 a odvtedy si stihla zahrať s top menam slovenskej bassovej scény ako Konex, Inkwall, Komander Ground či Upraiser. Jej sety sú zásadne pestré a multižánrové. Na Slovensku je priekopníčkou basshousu a jungleterroru, avšak na párty pravidelne vytiahne vychytávky ťažkého kalibru zo sveta trapu, grimeu, elektra a množtva nedefinovateľných bass štýlov.

֎ Acid
Mladý 18-ročný DJ sa ku svojej vášni dostal začiatkom roka 2015, začo vďačí najmä zakladateľovi Epic Brains DJ Opaque-ovi, ktorý ho zlákal na tieto chodníčky. Pravidelne hráva na rezidentských parties najmä na východnom Slovensku. Oslovujú ho hlavne silné bassy deepového drum and bassu, no jeho selekcia pozostáva aj z množstva iných žánrov.

֎ Trovix /Epic Brains/
je mladík, ktorý obľubuje tvrdšie žánre, ktoré často presahujú 200bpm. Aktívne hráva dva roky, učil sa pod krídlami Epic Brains crew a neskôr sa pridal aj do Rave Culture. Tieto dve crew spáchali nejednu masívnu párty a festival. Našľahá vám energický set plný rýchlych plechov.

֎ SPECIAL GUEST SIVE[3.33]

Časový lineup bude zverejnený týždeň pred eventom.
---------------------------------------------------------------
֎ Vlez: 3 €


֎ by 3.33

Miesto konania podujatia: ROCK CAFE Bardejov, Radničné námestie 42, Bardejov
Dátum začiatku podujatia: 21. Októbra 2016 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 22. Októbra 2016 04:00
Pravdepodobné súradnice: 49.2947N 21.2764E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia ▬ Beat Squad proj.02/Rave Culture ▬ DnB Párty/Rock Cafe [BJ] ▬

Fotografie
Podobné podujatia