BEČKOVI CHLAPCI, ZÁHORIENKA

Podujatie Malacky

BEČKOVI CHLAPCI, ZÁHORIENKA

Martinský koncert

BEČKOVI CHLAPCI

Ich repertoár zahŕňa takmer všetky hudobné žánre, určené všetkým generáciam. Vystupujú hlavne na plesoch, tanečných zábavách, na svadbách a rôznych súkromných akciách. Hrajú evergreeny, hudbu 70. - 80. rokov, československé oldies, až po sučasné hity a samozrejme ľudovky a vlastnú tvorbu. Sú muzikanti srdcom aj dušou a vidno to aj na ich vystúpeniach, ktorých neoddeliteľnou súčasťou je vždy zaručená show a zábava.

ZÁHORIENKA

Dychová hudba Záhorienka vznikla v roku 1987 v snahe zachovať a pokračovať v tradícii dychoviek na Záhorí. Za uplynulé roky sa v kapele vystriedalo veľa muzikantov z takmer celého Záhoria. I súčasnú podobu tvoria hudobníci od Pezinka až po Skalicu, niektorí prekračujú i rieku Moravu.

Repertoár Záhorienky je pomerne pestrý a bohatý. Chlapci a dievčatá hrajú takmer všetko, čo sa im páči, prevažne skladby zo Záhoria, blízkej Moravy, nechýba ani česká klasika, slovenské hity a radi si odskočia do iného repertoáru okrem tradičných poliek a valčíkov. Záhorienka učinkuje na rôznych podujatiach, koncertoch, estrádnych programoch, posedeniach pri dychovke, zábavách atď. v rámci regiónu i celého Slovenska, resp. reprezentuje slovenskú kultúru i v zahraničí.

Pondelok, 11. 11. o 17:00

Fotografie
Podobné podujatia