Benefičný koncert Martina Haricha

Podujatie Bratislava

Benefičný koncert Martina Haricha a Ukitas pre o.z. Úsmev ako dar

Martin Harich - Spevák, skladateľ

Jeden z najaktívnejších slovenských hudobníkov novej generácie, ktorý odštartoval svoju kariéru v Československej superstar (2011).
Všetky svoje piesne vrátane textov a hudby si komponuje sám. Od roku 2011 už vydal 5 albumov v slovenčine a 1 v anglickom jazyku. 7 rokov moderoval v TV Óčko, príležitostne účinkuje v muzikáloch a koncertuje v ČR / SK a v zahraničí. V roku 2016 sa dostal do semifinále legendárnej britskej talentovej súťaže The British X Factor.
Medzi jeho najznámejšie skladby patria FIGHT4U, Posledná pieseň, Čo potom a novinka Rowing across the ocean, ktorá v súčasnosti skóruje v českých rádiách. Martin nedávno vydal album TULÁK, nahratý počas povinnej 14 dňovej karantény. V týchto dňoch kompunuje hudbu do muzikálu “A Christmas Carol” v New Yorku.

Ukitas je akustické hudobné zoskupenie v podaní Nikoly Benedikovičovej a Terézie Gregušovej. Srdcia obecenstva si získajú nielen vďaka prepracovaným cover verziám domácich či svetových hitov, taktiež zaujmú nežným vzhľadom a eleganciou.

Repertoár pozostáva prevažne z anglických a španielskych evergreenov a vyniká práve voľbou nevšedných hudobných nástrojov. Speváčky sa doprevádzajú na ukulele. Sú známe nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí. Majú za sebou letný kontrakt na Srí Lanke a neukoľkonásobne vystúpili v ďalekom Egypte. Reprezentovali nás na oslave Nežnej revolúcie organizovanej ambasádou SR a ČR, zviditeľnili sa na podujatí Europe Day pod hlavičkou Veľvyslanca Európykej Únie a ako prvé Slovenky dostali možnosť vystúpiť v historickej Alexandrijskej knižnici.

Vstupné 10,- EUR/osoba.
Vstupenky je možné si zakúpiť osobne v ADRIANA kaviarni.
Vstupenky budú predávané za celý stôl, t.j. 3-4 osoby.

Všetky vyzbierané finančné prostriedky budú venované výlučne o.z. Úsmev ako dar.

Začiatok podujatia: 16. 9. 2020 19:30:00
Koniec podujatia: 16. 9. 2020 20:30:00
Fotografie
Podobné podujatia
Žiadny obrázok
Overené podujatieKrvavé peniaze
Štúdio L+S, Bratislava
QUEENSHOW
Overené podujatieQUEENSHOW
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
SPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Overené podujatieSPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Dom kultúry Ružinov, Bratislava