BENEFIČNÝ LIVE WORKOUT FEST

Podujatie Bratislava

BENEFIČNÝ LIVE WORKOUT FEST

LIVE WORKOUTY s Janym a jeho hosťami v Refinery Gallery – RANNÁ LIVE INSPIRIT YOGA & MEDITATION, FIT KID & VEČERNÁ LIVE WORKOUT PARTY. Na výber sú 3 varianty vstupeniek.

BENEFIČNÝ LIVE WORKOUT FEST začína už ráno. Dopoludnie bude venované jóge, meditácii a zvukoterapii. Úprimnosť, transparentnosť a bohaté skúsenosti inštruktorky Vierky Ayisi dodajú hodine jógy, meditácie a zvukoterapie jedinečnú autenticitu, energiu a dôveryhodnosť. Fredy Ayisi patrí medzi prvých priekopníkov jógy na Slovensku. Mnoho najznámejších slovenských lektorov jógy vychádza práve z jeho školy. Vierkine aj Fredyho hodiny sú vhodná pre širokú verejnosť, všetky typy ľudí a vekové kategórie.

Program LIVE INSPIRIT YOGA & MEDITATION:
08:00 – 09:00 Registrácia 09:00 – 09:45 Jóga s Vierkou Ayisi 10:00 – 11:00 Jóga s Fredym Ayisi Od 11:15 – Meditácia a zvukoterapia

Nezabudni si podložku na cvičenie a deku na meditáciu.

Poobednú časť bude venovaná deťom. Obľúbený originálny zábavný detský tréning a dávka inšpirácie od Janyho a jeho hostí k pravidelnému pohybu vašich detí. Vítaní sú samozrejme aj rodičia a rodinní príslušníci, ktorí môžu tréning sledovať priamo z balkóna. Vstupné na časť LIVE KID je dobrovoľné a celý výťažok bude venovaný Občianskemu združeniu MY SME LIVE na pomoc slobodným matkám a deťom v núdzi.

Program LIVE KID:
13:00 – 14:00 Registrácia 14:00 – 15:00 Tréning pre deti s Janym a jeho hosťami

BENEFIČNÝ LIVE WORKOUT FEST vyvrcholí večer. Príď si užiť Janyho nadupaný kondičný tréning s nezabudnuteľnou koncertovou atmosférou v sprievode DJ EKG, Bystrík Bandy a svetelnej show. Ak si chceš užiť show bez cvičenia, môžeš celé podujatie sledovať z balkóna ako na koncerte.

Program večerná LIVE WORKOUT PARTY:
Od 17:00 Registrácia 18:00 – 19:30 LIVE WORKOUT s Janym

Počas celého dňa nájdeš v expo časti predajcov a vystavovateľov produktov z oblasti zdravého životného štýlu, chutné vegánske jedlo a stretneš sa s komunitou nadšencov Janyho tréningového programu - s našou LIVE FAMILY

Z každej predanej vstupenky venujeme sumu 4,90 € Občianskemu združeniu MY SME LIVE na pomoc slobodným matkám a deťom v núdzi.

Fotografie
Podobné podujatia