BEŠEŇOVÁ FASHION OPENING 2019

Podujatie Bešeňová

BEŠEŇOVÁ FASHION OPENING 2019

Príďte otvoriť leto štýlovo v znamení exkluzívnej módnej prehliadky so známymi tvárami slovenského a českého šoubiznisu.

Nenechajte si ujsť exkluzívnu medzinárodnú módnu prehliadku na jedinečnom móle nad vodou. Už tretí ročník sa bude niesť v duchu filmového večera, počas ktorého sa predstavia módni návrhári ako Nicollas Berenique, Eva Vontorová, Kinga Krool, Ida Sandor & Helmst design versus Nela Slováková a Noemi Braz. Samozrejme nebude chýbať ani kolekcia plaviek a dokonca navrhnutá exkluzívne pre Vodný park Bešeňová.

Hlavnou hviezdou celého večera bude určite Andrea Verešová, ktorá bude exkluzívne pre Bešeňovú predvádzať aj plavky. Týmto výnimočným večerom nás bude sprevádzať Mária Čírová s jej známymi hitmi ako Unikát, Búrka, Chýbaš, Kto vie, a celým večerom nás už tradične prevedie moderátor Rastislav Sokol, známy aj z televíznej show Dobré vedieť. Tešiť sa môžete aj na Mirku Partlovú a Evu Cifrovú. Nenechajte si ujsť módny večer v kruhu známych celebrít, ktoré sa predvedú na jedinečnom móle na vode.

Pre návštevníkov je v areáli pripravený animačný program a ukážky policajných zložiek.

Viac informácií: 0917 998 844, e-mail: info@besenova.com

Fotografie
Podobné podujatia
Štefan Repka Gorals v Ťapešove
Overené podujatieŠtefan Repka Gorals v Ťapešove
Dom kultúry Ťapešovo, Ťapešovo
Stavanie mája
Stavanie mája
Námestie slobody, Kysucké Nové Mesto