Bešeňová Fashion Opening 2022

Podujatie Bešeňová

Bešeňová Fashion Opening 2022

V poradí už VIII. ročník prestížneho podujatia Bešeňová Fashion Opening! S príchodom magickej jánskej noci, otvára Bešeňová letnú sezónu a s ňou začína aj veľkolepá šou, ktorá sa len tak nevidí.

Termálne srdce Liptova pozýva na víkend plný hviezd a relaxu. V piatok to bude welcome party pre pozvaných hostí s DJom a akustickým koncertom Tomáša Bezdedu. V sobotu spoločný program pokračuje objavovaním noviniek v areáli Vodného parku Bešeňová, nezvyčajnými zážitkami v saunovom svete Harmónia Wellness & Spa, gastronomickými inšpiráciami a prípravou na Hviezdny Gala Večer.

Začíname umelecky – otvorením vernisáže obrazov v Hoteli Galéria Thermal od mladej ambicióznej autorky Soni Michalákovej.

Večerný program pokračuje na nezvyčajnom móle nad vodnou hladinou, na ktorom predvedú svoje umenie renomovaní módni návrhári – hviezda slovenskej módnej scény Boris Hanečka a lokálna umelkyňa Lenka Sršňová. Moderátor Rasťo Sokol, známy z televíznej show Dobre vedieť, nás so svojím šarmom prevedie celým večerom, v štýle garden party. Na javisku exploduje nálož krásy, energie a elegancie. Či už pri pohľade na modelky, spevácke umenie Barbory Švidraňovej, dychvyrážajúcemu umeniu akrobatov zo zoskupenia Vertigo, ohňovej show Anti Agna alebo prekvapeniam večera. Hviezdami slovenského, českého a poľského šoubiznisu bude nabité aj publikum, preto si nenechajte ujsť Hviezdy Gala Večer, užívajte si večer vo vybranej spoločnosti a už teraz si rezervujte pobyt v hoteli Galéria Thermal Bešeňová.

Postupne budeme zverejňovať mená osobností, ktoré si Hviezdny večer užijú s nami. Sledujte nás.

Odporúčame dress code: smart casual

Fotografie
Podobné podujatia
Zámocký štamperlík
Overené podujatieZámocký štamperlík
Holíčsky zámok, Holíč
Herný festival PixelZest
Overené podujatieHerný festival PixelZest
Kreatívne centrum Trnava, Trnava