BESKYD RALLYE 2018

Podujatie Turzovka

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Auto Moto podujatia, Športové podujatia, Stretnutia a zrazy
Ďalšie podujatia v meste Turzovka

BESKYD RALLYE 2018

Beskyd Rallye Turzovka je na veteránskej scéne už viac ako 20 rokov a radí sa medzi najväčšie stretnutia veteránistov na Slovensku, Česku, ale aj v strednej Európe. Tento ročník zrazu historických vozidiel sa uskutoční už tradične na medzinárodnej úrovni prostredníctvom cezhraničnej spolupráce, ktorú podporujú najvyšší predstavitelia susedných krajov.

Ako aj po minulé roky, tak aj tento rok sa všetci účastníci opäť stretneme na 4-dňovom zraze. Keďže sa bude konať už 21-ty ročník, Turzovský veterán club a partneri pre účastníkov zrazu pripravili  zaujímavý a pestrý program, ako  na predchádzajúcich ročníkoch.
Prvá etapa – prolog  bude pre účastníkov začínať už vo štvrtok. Účastníci sa z Malenovíc   presunú do Frýdlantu nad Ostravicí, kde bude výstava historických vozidiel a kultúrny program. V miestnom  kultúrnom centre prebehne  slávnostné zahájenie podujatia za účasti vzácnych hostí.
Ďalšie dve etapy ako tradične bývali, budú pozostávať z piatkovej – moravskej etapy a sobotnej – slovenskej etapy. Tento ročník sa bude niesť v znamení poznávania  prírodných krás našich regiónov . Aj keď je počet posádok obmedzený na 170, o rozmanitosť historických vozidiel a rôznych národností nebude núdza. Podujatia  sa zúčastňuje veľké množstvo posádok z Česka a Slovenska ale tešíme sa  aj na veľké zastúpenie zahraničných posádok a nadšencov veteránizmu z Francúzska, Nemecka, Poľska, Belgicka a Rakúska, ktorí spoločne s nami podniknú pripravované veteránske dobrodružstvo.
Dúfame , že naše „múzeum na kolesách“ poteší aj  obyvateľov a návštevníkov miest a obcí na celej našej trase.

Fotografie
Podobné podujatia