Bílé Vánoce Lucie Bílé II. - Žilina

Podujatie Žilina

Bílé Vánoce Lucie Bílé II. - Žilina

BÍLÉ VÁNOCE LUCIE BÍLÉ II
Orchester a zbor Petra Maláska

LUCIE BÍLÁ sa vydáva na svoje každoročné vianočné turné s novým vianočným konceptom! Spoločne s klaviristom, kapelníkom a hudobným producentom Petrom Maláskom pre túto príležitosť vybrali zostavu nových songov, ktoré patria medzi celosvetovo najúspešnejšie melódie dokonale ladiace s tými najkrajšími dňami v roku.

Lucie Bílá už niekoľko rokov spríjemňuje svojim fanúšikom predvianočný čas tradičnými vianočnými koncertmi, z ktorých dýcha láska, pokoj a kúzelná atmosféra blížiaceho sa Štedrého dňa. Inak tomu nebude ani tento rok. Repertoár týchto koncertov je prispôsobený práve tomuto čarovnému obdobiu.
K navodeniu tej správnej vianočnej atmosféry si tentokrát Lucie Bílá na pomoc prizvala muzikálového a rockového speváka Jána Toužimského, Bílý zbor a orchester Petra Maláska. Sviatočným slovom toto podujatie uvedie rímskokatolícky kňaz Zbigniew Czendlik.

Lucie Bílá patrí v Čechách a na Slovensku k najpopulárnejším speváckym osobnostiam so širokým spektrom svojho zamerania. Medzi muzikály, v ktorých hrala a spievala, patria Bídníci, Dracula, Krysař, Johanka z Arku, Excalibur atď. Vydala rad sólových albumov a piesne ako Láska je láska, Trouba či eSeMeS, ktoré pozná takmer každý. Zažiarila aj vo filmoch, ako sú napr. Princezna ze mlejna, Král Ubu alebo Čas dluhů. Za svoj najväčší doterajší úspech považuje dve vystúpenia na festivale Pražská jar 98. Je držiteľkou mnohých prestížnych ocenení - televíznych cien TýTý, Českého slávika, Cien akadémie populárnej hudby a ďalších.

Jan Toužimský je český spevák, hudobník, muzikálový herec, frontman populárnej českej metalovej kapely Arakain a sólista RockOpery Praha. Od roku 2003 do roku 2009 okrem iného účinkoval v muzikáli Michala Pavlíčka, Excalibur (hl. Role kráľ Artuš). V roku 2010 získal s Arakainom zlatú platňu za CD Restart.

Príďte si vychutnať vianočné turné s najpopulárnejšie českou speváčkou!
Nenechajte si ujsť neopakovateľný hudobný zážitok!

Lístky na vianočné turné Lucie Bílé nájdete na www.ticketportal.sk

Miesto konania podujatia: Tenisový klub Žilina, Za plavárňou 1, Žilina
Vstupenky: https://www.ticketportal.sk/Event/BILE_VANOCE_LUCIE_BILE_II?idp=163390#modalHladisko
Dátum začiatku podujatia: 9. Decembra 2017 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 9. Decembra 2017 22:00
Pravdepodobné súradnice: 49.2114N 18.7478E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Bílé Vánoce Lucie Bílé II. - Žilina

Meno organizátora: Exclusive agency
Fotografie
Podobné podujatia