Bohemia spieva Exclusive/Nedvědovci

Podujatie Prešov

Bohemia spieva Exclusive / Nedvědovci

BOHEMIA SPIEVA / Nedvědovci

Zažite nezabudnuteľnú plavbu v krásnom prostredí vodnej nádrže Domaša.
Na lodi Bohemia máte jedinečnú príležitosť stretnúť svoju obľúbenú kapelu, speváka, či speváčku a to vďaka projektu BOHEMIA SPIEVA, ktorý prinesie koncerty jednotlivých interpretov každý štvrtok podvečer počas celej letnej sezóny.

3. septembra o 18:00 vystúpia exkluzívne: František a Vojta Nedvědovci

František Nedvěd je český folkový spevák, gitarista, skladateľ a textár. Po hudobných začiatkoch v niekoľkých bigbítových a trampských skupinách sa spolu so svojím bratom Janom Nedvědom preslávil ako člen folkovej skupiny Brontosauři a folkovo-gospelovej skupiny Spirituál kvintet. Neskôr s Janom Nedvědom vytvoril duo označované i ako Nedvědi, ktoré nekontinuálne pôsobí dodnes. Od roku 1994 si František Nedvěd súbežne buduje sólovú kariéru zameranú prevažne na country.

* Cena vstupenky: 66€
* Čas plavby: cca 2 hodiny
* V cene je zahrnutá plavba loďou Bohemia po vodnej nádrži Domaša za hudobného sprievodu vášho obľúbeného interpreta a welcome drink.
* Kapacita je obmedzená pre 90 ľudí.
* Počas koncertu bude v plnej prevádzke bistro a bar Bohemia priamo na lodi, ktorý bude v prevádzke aj po skončení koncertu a môžete si tak večer ešte predĺžiť o posedenie s priateľmi.
* V prípade nepriaznivého počasia sa max. pol hodinu počká na zlepšenie, alebo sa určí náhradný dátum plavby. V prípade úplného zrušenia pre nepriaznivé počasie, bude vstupné vrátené.

POZOR!
Loď vyráža z prístavu presne v čase uvedenom na vstupenke, buďte preto na mieste včas – pre istotu s dostatočnou časovou rezervou.
V prípade neskorého príchodu nevzniká nárok na vrátenie vstupného!

Upozornenie:
Koncert sa bude konať za sprísnených hygienických podmienok. Povinné bude prekrytie horných dýchacích ciest (rúško, šál a pod.), mimo konzumácie jedál a nápojov a pri vstupe a na toaletách bude rozmiestnená povinná dezinfekcia.

Začiatok podujatia: 3. 9. 2020 18:00:00
Koniec podujatia: 3. 9. 2020 20:00:00
Vstupenky
Fotografie
Podobné podujatia