Boney M a Legendy - Hammel, Lehotský, Patejdl, Dubasová

Podujatie Zvolenská Slatina

Boney M a Legendy - Hammel, Lehotský, Patejdl, Dubasová

BONEY M + LEGENDY - 15.7.2022 - futbalové ihrisko Zvolenská Slatina

Fantastické spojenie dvoch (alebo až piatich ?) hudobných svetov. Neočakávané. Vzbudzujúce nadšenie, prekvapenie a údiv od prvej chvíle. Odkedy zistíte, „vo co tady jde“... Takáto kolekcia hitov pokope sa len tak nevidí ! A na Slovensku tento rok určite nie.
Takže za 20-cku (iba 20 € - prvá cena lístka !!!) prídete 15.7. do Zvolenskej Slatiny, pohodlne zaparkujete, prejdete pár metrov a ste v centre diania. Sadnete si vo veľkoplošnom stane, dáte si svoj obľúbený nápoj alebo sa postavíte pred pódium a budete tancovať a spievať tak blízko všetkým legendám tejto hudby... Je to uveriteľné ? Nie, nie je to prvý apríl ! Tak opäť.

V centre akého diania ? Z ktorej strany načať ? Legendy a Boney M. Alebo Boney M a Legendy ? A kto vlastne sú LEGENDY ??? Boney M je dosť jasné J , všakže ) - Brown girl in the Ring, Rasputin, Rivers of Babylon, Daddy Cool, Ma Baker a ďalšia desiatka alebo dvadsiatka známych skladieb. Veľká to diskotéka v rámci hudobného leta pod názvom „Veľká Slatina 2022“

A čo to teda nechcene naozaj zahmlievame a naťahujeme vás? LEGENDY (československej hudby). LEGENDY je projekt. Pod jeho hlavičkou sa skrýva Pavol Hammel, Janko Lehotský, Vašo Patejdl a Beáta Dubasová. Spojení v spoločnom, naozaj viac ako atraktívnom projekte. Teraz si ich vychutnáte v plnej kráse na strednom Slovensku. S Boney M.
Ešte raz ... neuveriteľné ! Spolu na jednom pódiu, len na jedinom mieste na Slovensku (alebo na svete... ) A „čo“ sa skrýva pod značkou Legendy ? V zmysle evergreenov ... Nech sa páči, odtajníme! Medulienka, Poďme spolu lietať, ZRPŠ, Sme také aké sme, Kaskadér, Učiteľka tanca, Sklíčka, Úsmev, Kapely starnú, Kamarátka nádej, Dievča z reklamy... a mnoho ďalších .... toto vám nedá vydýchnuť ! Fantastický večer v sobotu 15-teho júla bude rezonovať v mysli každého fanúšika Boney M, Elánu, Fontány pre Zuzanu, Modusu, Paliho Hammela alebo Beáty Dubasovej a Kameňov v ich originálnom podaní tak silne, že by ste na to opäť prišli kľudne aj na druhý večer. Na tie isté skladby, presne na to isté vystúpenie ! Problém je len jeden. 2+2 hodiny hudby aj tak nepojmú všetky hity, ktoré tieto osobnosti za tie roky priniesli. Určite by ste chceli viac. Ale ... Vaše reakcie možno - alebo asi - pozvú všetkých účinkujúcich, aby sa čoskoro vrátili... Teraz si ale užime najlepšiu etno-dance-retro-pop-rockovú kombináciu roka 2022. Buďte hlasní, oni sa budú musieť vrátit !

Kombinácia odkazu jamajských muzikantov v prevedení zostavy s jednou z originálnych speváčok Boney M, ktorí hudobne ovládali Európu pred 40 rokmi a tiež odkaz nesmrteľných hitov, ktoré dodnes tešia generácie fanúšikov v Československu...V znamení čakania na túto mega-udalosť, čas plynie pomaly. Ale čoskoro je tu 15-ty júl.

Stretneme sa vo Zvolenskej Slatine, 15.7.22 a veríme, že aj viackrát tento rok a nielen tento rok !
„Kapely starnú“, tvrdí jeden z hitov Paliho Hammela - nezmeškajte to !

Fotografie
Podobné podujatia
Queen show – pocta legende
Overené podujatieQueen show – pocta legende
Športová hala Štiavničky, Banská Bystrica
Deň bryndze
Overené podujatieDeň bryndze
Pstruša, Vígľaš
Na srdci mi hraj
Overené podujatieNa srdci mi hraj
Kúpele Sliač, Sliač
Koncert ku dňu matiek
Overené podujatieKoncert ku dňu matiek
Dom kultúry Podborová, Zvolen
Dni mesta Krupina 2024
Overené podujatieDni mesta Krupina 2024
Amfiteáter Viliama Polónyiho, Krupina