BORIS BREJCHA & ANN CLUE / ALDEA 1st ANNIVERSARY

Podujatie Bratislava

BORIS BREJCHA & ANN CLUE / ALDEA 1st ANNIVERSARY

ALDEA oslavuje svoje prvé výročie! ?
Hlavným hosťom bude jeden z najžiadanejších svetových DJov Boris Brejcha ? O support sa postará spoluzakladateľka vydavateľstva FCKNG SERIOUS - ANN CLUE ? Dalších členov line-upu predstavíme čoskoro.

BORIS BREJCHA
? Nemecký DJ, ktorý svoju tvár väčšinu času skrýva za benátskou divadelnou maskou zavíta po tretí krát na Slovensko. Boris Brejcha debutoval v roku 2006 trackmi v žánri house na berlínskom labele Autist Records. Od tej doby prešiel veľmi dlhú cestu, vydal nespočetne veľa singlov a viacero albumov. Spolu s kolegami a priateľmi – Ann Clue a Deniz Bul spoločne založili vydavateľstvo FCKNG SERIOUS. Začiatkom tohto roka Brejcha vydal šiesty štúdiový album – Space Diver. Boris Brejcha je absolútny priekopník žánru hi-tech minimal, ktorý milujú jeho fanúšikovia po celom svete. Má za sebou mega úspešné show a vypredané haly. Svoje DJské umenie predviedol už dvakrát aj pre francúzsku sériu eventov Cercle v prostredí parížskeho Grand Palais a hradu Château de Fontainebleau.

ANN CLUE
Ann Clue mala odjakživa vášeň pre hudbu. V posledných rokoch ju jej energia a hudba etablovali na pódiu i v zákulisí ako jednu z umelkýň, ktoré ovládajú tanečné parkety po celom svete. Aj keď svoju kariéru len začala, už hrá na mnohých známych festivaloch, ako sú Awakenings, EDC Las Vegas, Exit Festival, Time WARP, Sonus a OFF Sonar. Minulý rok cestovala po celom svete na akcie v USA, Kanade, Brazílii, Argentíne, Kolumbii, Austrálii, samozrejme po celej Európe- aby sme spomenuli len niektoré z 35 krajín, ktoré Ann Clue navštívila v posledných rokoch turné. Má jedinečnú estetiku, vďaka ktorej vynikla v odvetví, v ktorom dominujú muži, s mnohými výzvami a taktiež so svojou kariérou. Ako súčasť rodiny Fcking-Serious-Family našla svoju power-up-mantru a pripravuje ďalšie projekty, vďaka ktorým si zapamätáte jej meno.

21:30

Fotografie
Podobné podujatia
QUEENSHOW
Overené podujatieQUEENSHOW
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
SPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Overené podujatieSPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
PARA - Bratislava
Overené podujatiePARA - Bratislava
STARS auditorium, Bratislava