Bubenícky sprievod mestom na World music festivale Bratislava

Podujatie Bratislava

Bubenícky sprievod mestom na World music festivale Bratislava

Ako inak rozbehnúť World music festival, ak nie rytmami a energiou slnečnej Brazílie?

Otváracím programom tohtoročného festivalu bude už vo štvrtok bubenícky sprievod kapely Maribondo, ktorý sa začína o 17:15 pri Michalskej bráne. Pridajte sa k nám, spoločne prejdeme Starým Mestom a naladíme sa na celý festival.

V piatok o 17:30 na vás čaká prekvapenie pripravené špeciálne pre náš festival. Bubeníci Maribondo začnú na Námestí SNP pred Starou tržnicou a prejdú na Hlavné námestie, kde sa spoja s Gajdošmi, ktorí prídu z Hviezdoslavovho námestia. Pred pódiom sa medzi týmito dvomi kapelami rozpúta hudobný súboj, ktorý ale určite dopadne pozitívne, a to fúziou hudobných žánrov a svetov, aby vás naladil na večerný program.

MARIBONDO
Ešte stále relatívne nová bratislavská bubenícka kapela, ktorá hrá tradičné brazílske rytmy, hlavne v štýle samba reggae a samba afro. Napriek krátkej dobre fungovania majú už za sebou vystúpenia napríklad na festivale bubnov a perkusií Drumpoint, na Uprising festivale, na Dni otvorených dverí Slovenského národného divadla, ale aj vlani na prvom ročníku World music festivalu. Môžete ich
počuť aj na spontánnych bubnovačkách či menších festivaloch, ale hlavne všade tam, kde sa ľudia chcú baviť, tancovať a užívať si pozitívnu energiu.

GAJDOŠI
Gajdy sú kultúrnym dedičstvom celej Európy, a keď sa stretnú ich nadšenci, zažijete kúsok histórie na vlastnej koži. Slovenské a stredoveké gajdy Vám interpretujú skladby z rôznych kútov Európy, od Keltských území až po Balkán. Nechajte sa uniesť.

Miesto konania podujatia: Michalská Veža, Bratislava, Slovakia, Michalská 22, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 21. Septembra 2017 17:15
Dátum ukončenia podujatia: 22. Septembra 2017 18:30
Pravdepodobné súradnice: 48.1449N 17.1067E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Bubenícky sprievod mestom na World music festivale Bratislava

Meno organizátora: World Music Festival Bratislava
Fotografie
Podobné podujatia