Burza detských potrieb v iNSPIRO

Podujatie Ivanka pri Dunaji

Burza detských potrieb v iNSPIRO

Renomovaná a perfektne organizovaná burza detského oblečenia a potrieb pod záštitou materského centra TIK TAK už po 10ty krát poslúži nielen vám a vašim deťom, ale aj sociálne slabším rodinám.

Tak milí priatelia, príďte si za super ceny "oháknuť" svojich drobcov. Nakupovanie na burze je veľmi efektívne. Všetko je roztriedené podľa druhu a veľkosti, preto nákupom nestratíte ani minútu navyše. Oblečenie, obuv aj potreby sú čisté a nepoškodené, nato kladie organizácia vysoký dôraz.
Predaj sa uskutoční vo veľkej sále na poschodí.
INSPIRO vám však ponúka širšie možnosti zábavy, veľký detský kútik aj dobrú kávičku, či koláčik. Viac o zázemí burzy tu: http://www.parkoddychu.sk/o-nas/

Registrácia PREDAJCOV bude prebiehať na mailovej adrese burza.ivanka@gmail.com od 7.3.2020 od 20:00 do vyčerpania registračných čísel (čo spravidla trvá len pár hodín, tak nezmeškajte svoju príležitosť).

Všetky pokyny ohľadom predaja prídu v sprievodnom liste po zaregistrovaní sa.
Do registračného mailu treba uviesť svoje kontaktné údaje: meno, tel. číslo!!, mailová adresa. Registrujte len 1 osobu.

Kto má záujem byť zároveň aj pomáhajúcim (všetky ruky sú vítane) v piatok pred burzou v čase preberania vecí (cca od 16.00) a v sobotu počas celého dňa nech uvedie do mailu, že má záujem pomáhať, a v ktoré dni a časy môže.

Počas burzy je možné priniesť aj veci na darovanie pre sociálne slabé rodiny. Vítaná je aj pomoc dobrovoľníkov pomáhajúcich na burze.

Tešíme sa na vás!!
MC Tik Tak a INSPIRO

Začiatok podujatia: 18. 4. 2020 9:00:00
Koniec podujatia: 18. 4. 2020 11:30:00
Fotografie
Podobné podujatia