BURZA detských potrieb v iNSPIRO

Podujatie Ivanka pri Dunaji

BURZA detských potrieb v iNSPIRO

Renomovaná a perfektne organizovaná burza detského oblečenia a potrieb pod záštitou materského centra TIK TAK už opäť chystá jesenno-zimnú kolekciu!!!

Príďte si za super ceny "oháknuť" svojich drobcov. Nakupovanie na burze je veľmi efektívne. Všetko je roztriedené podľa veľkostí a tak nákupom nestratíte ani minútu navyše. Oblečenie, obuv aj potreby sú čisté, nepoškodené.
Predaj sa uskutoční vo veľkej sále na poschodí.

Využite park oddychu INSPIRO naplno a príďte pokojne aj s deťmi. Kaviareň v záhrade s detským ihriskom vnútri aj vonku poslúži menším i väčším. Široká ponuka čerstvých jedál a dezertov zasýti každého hladoša. Viac info tu: http://www.parkoddychu.sk/o-nas/

Registrácia PREDAJCOV bude prebiehať na mailovej adrese burza.ivanka@gmail.com od 5.9.2020 po 20:00 do vyčerpania registračných čísel.

Všetky pokyny ohľadom predaja prídu v sprievodnom liste po zaregistrovaní sa.
Do registračného mailu treba uviesť svoje kontaktné údaje: meno, tel. číslo, e-mailová adresa.

Kto má záujem byť zároveň aj pomáhajúcim (všetky ruky sú vítane) v piatok pred burzou v čase preberania vecí (cca 16:00-19:00) a v sobotu počas celého dňa, najmä po skončení predaja (11:30-17:00), nech uvedie do mailu, že má záujem pomáhať a v ktoré dni a časy môže.

Tešíme sa na vás!!
MC Tik Tak a INSPIRO

Začiatok podujatia: 19. 9. 2020 9:00:00
Koniec podujatia: 19. 9. 2020 11:30:00
Fotografie
Podobné podujatia