Buy Her Sugar/ Bulp/ Tolstoys koncert

Podujatie Bratislava

Buy Her Sugar/ Bulp/ Tolstoys@ KC Dunaj

Skupina Buy Her Sugar pokrstí svoj debutový album v KC Dunaj už 27. októbra aj s ich zaujímavými hosťami. Pozvanie na úlohu krstného otca prijal obľúbený moderátor Radia_FM, Martin Staňo alias Ego_FM. Príďte vypočuť skvelé minimalistické pesničky s črtami elektroniky a indie, pripravte sa na hustú zmes kvalitnej slovenskej hudby a vynikajúcu kombináciu kapiel Buy Her Sugar, Bulp ako objav roka 2015 Radio Head Awards a mladá talentovaná skupina Tolstoys s Elou Tolstovou.

BUY HER SUGAR
www.facebook.com/buyhersugar
"Svoje pesničky nazývajú minimalistické a jednoduché, my im hovoríme zrelé a pôvabné." - povedali o nich na Festival Waves v Bratislave. Z dlho očakávaného albumu sa v éteri objavili už 2 single – Waiting a Blue Monday a kapela v septembri vydala aj prvý videoklip k songu Turn Away.
V kapele funguje harmonická spolupráca troch talentovaných hudobníkov Anny Óváry, Martina Poláka a Tibora Felediho. Ich nahrávky zaujali poslucháčov minimalistickým, ale neobvyklým znením, ale kapela dokáže zaujať aj na živých koncertoch. Tvorba Buy Her Sugar miestami pripomína Massice Attack, ale aj súčasné speváčky MØ a Daughter.

BULP
www.facebook.com/bulpmusic
Aktuálny držiteľ ocenenia Objav roka Radio Head Awards – veľký talent v žánri elektronickej hudby. Bulp je pseudonym mladého študenta zvukovej skladby Sama Štefanca. Jeho zvuk ovplyvnila tvorba Mount Kimbie, Moderat či Bonobo, pričom v skladbách dominujú melodické linky a úderné rytmy. Okrem akustických zvukov a rôznych samplov začal čoraz viac využívať aj vlastné vokály či charakteristický hlas svojej sestry Janky. Od minulého leta nabrala ich kariéra rýchle tempo. So sestrou nahrali a zverejnili skladbu Far Light, ktorá sa ujala v slovenských rádiách. Koncom septembra 2015 im vyšlo debutové EP s piatimi skladbami Endian EP.

TOLSTOYS
www.facebook.com/Tolstoys-961549867214493
Partia mladých hudobníkov z Bratislavy spolu hrá okolo 18-ročnej speváčky Ely Tolstovej približne rok, ale hranie berie poctivo a vážne. Výsledkom je zrelo znejúci mix indie popu a akustickej hudby. Rytmické, inštrumentálne bohaté skladby a emocionálny prejav speváčky pripomínajú modus kapiel alá Björk či Jana Kirschner v jej alternatívnych polohách. Repertoár kapely obsahuje aj zamyslené balady, aj energickejšie skladby, ktoré vám jemne rozhýbu boky.

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 27. Októbra 2016 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 28. Októbra 2016 01:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Buy Her Sugar/ Bulp/ Tolstoys@ KC Dunaj

Fotografie
Podobné podujatia
Samove hry 2024
Overené podujatieSamove hry 2024
Cyklomost Slobody, Bratislava
PETER NAGY 105
Overené podujatiePETER NAGY 105
STARS auditorium, Bratislava
SPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Overené podujatieSPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Spoločenský dom Záhorská Bystrica, Bratislava