CAR AT TUNING PARTY XIV

Podujatie Piešťany

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Auto Moto podujatia, Športové podujatia, Zábava, párty
Ďalšie podujatia v meste Piešťany

CAR AT TUNING PARTY XIV

CAR AT TUNING PARTY XIV
16. – 18. jún 2017 letisko Piešťany

CAR AT TUNING PARTY v úplne novom prevedení, formáte a štýle!
Ešte lepší, ešte vytunovanejší, s množstvom vychytávok a inovácii, s najlepším sprievodným programom, hip-hop hviezdami, EDM stage-om, súťažou Miss Carat Tuning a hviezdami rádia EUROPA 2!

Festival CAR AT TUNING PARTY otvára tradične letnú festivalovú sezónu aj v roku 2017. CAR AT TUNING PARTY je spojenie motorizmu, športu, hudby, tanca, fashion a nekonečnej zábavy. Voľné šprinty, drift taxi, množstvo motoristických atrakcií, profesionálne preteky na medzinárodnej úrovni, najlepšie a najvytunovanejšie autá a najkrajšie ženy - to sú hlavné znaky CAR AT TUNING PARTY!
Pre účastníkov sa brány piešťanského letiska otvárajú 16. júna o 12:00 hod. Majitelia platných vodičských preukazov si môžu počas voľných šprintov vyskúšať šprintérsku trať, výkonnosť svojich áut a svoje šoférske schopnosti. Večerný festivalový program bude opäť plný najzvučnejších mien hip-hopovej scény, sexy finalistky Miss Carat Tuning zabojujú o prestížny titul najkrajšej reprezentantky motošportu na Slovensku a celou párty Vás budú sprevádzať hviezdy rádia EUROPA 2. Sobotný deň bude patriť predovšetkým fanúšikom motorizmu. Priamo na zraze prebehne niekoľko pretekov a zaujímavých súťaží. Medzi najväčšie atrakcie patrí určite slovenský šprintérsky šampionát SAMŠ, ktorý z roka na rok predstavuje fantastické autá, excelentné výkony a neuveriteľné časy pretekárov. Po prvýkrát na CaTP predstavíme nový koncept WESTLAKE drift cup! Nadupaný trojdňový pretek pre kategórie PRO, SEMI PRO a Street v spolupráci s CZECH DRIFT SERIES sú zárukou súťaží a exibícií tých najlepších z radov profesionálov a nadšencov driftu. Adrenalínový moto-zážitok, ktorý sa oplatí vidieť na vlastné oči. Pre tých, ktorí preferujú audio tuning, je pripravená súťaž dB Drag, v ktorej sa meria hlasitosť stereo systémov v autách. Kategória SHOW & SHINE patrí k najatraktívnejším súťažiam na CaTP, kde uvidíte tie najvytunovanejšie, najextravagantnejšie a najzaujímavejšie autá. O skvelú šou sa postarajú stuntrideri z MOTOTV SHOW, ktorí predvedú dychberúce akrobacie na motorkách. Párty pokračuje aj v sobotu! Oslávime úspechy pretekárov a súťažiacich tým najfantastickejším žúrom, skvelými koncertami a veľkolepou párty! A v noci sa pripravte na nočné drifty! Najkrajšie autá, exkluzívne moto-vychytávky, absolútny tuning a extravagantné modely áut. K tomu krásne hostesky a množstvo sprievodných atrakcií, ktoré pre Vás organizátori pripravujú. Toto všetko a ešte oveľa viac na akcii roka!!! Tento rok končí CaTP až v nedeľu...vidíme sa…

Viac info na www.carattuningparty.sk

Fotografie
Podobné podujatia
SILNE REČI V PIEŠŤANOCH
Overené podujatieSILNE REČI V PIEŠŤANOCH
Piešťanský pivovar ŽiWELL, Piešťany
Nočný beh Hlohovcom
Overené podujatieNočný beh Hlohovcom
Amfiteáter, Zámocká záhrada, Hlohovec
Kostolanský májovec
Overené podujatieKostolanský májovec
futbalový štadión, Veľké Kostoľany
HOT MEN DANCE - TOUR 2024
Overené podujatieHOT MEN DANCE - TOUR 2024
Kultúrny dom, Orechová Potôň
Stretnutie Čechov a Slovákov na Záhorí 2024
Overené podujatieStretnutie Čechov a Slovákov na Záhorí 2024
Areál za kulturným domom Kúty, Kúty